09/12/2025
๐ซฐ๐ผ *Mohon untuk ambil masa anda seketika untuk baca sampai habis pesanan ini*
๐ฌ Salam Sejahtera, Kami dari J&T Express Kuala Penyu (SBH419) ingin memaklumkan bahawa parcel anda sudah sampai di premis kami. Dan mohon maaf kepada anda semua. Sila ambil perhatian. ๐๐ป๐
๐๐ผSILA RESPON โOKโ BAGI MENGELAKKAN WHATSAPP KAMI DARIPADA KENA BLOCK ๐จ๐จ
(Whatsapp ini)
๐ฆ*LAST TUNTUT 08.12.2025 dan bagi parcel COD 10.12.2025*
๐๐ผUntuk pelanggan yang melihat status "2nd delivery attempt for your package is in progress" tetapi tidak menerima sebarang WhatsApp hari pertama, sila datang ke kaunter bersama dengan nombor tracking.
๐๐ผStatus tersebut bermaksud percubaan untuk menghantar gambar parcel pada hari pertama, namun gagal disebabkan nombor WhatsApp kami banyak yang telah diblock/restricted/banned, sehingga kami tidak dapat menghantar WhatsApp kepada pelanggan.
๐*HARI DAN MASA J&T KP BEROPERASI*
Isnin & jumaat
=9.30am-5.30pm
Sabtu, ahad dan cuti umum
=9.30am-4.30pm
โณwaktu rehat
=12.30pm-1.30pm
๐๐ผcontoh template makluman kepada penerima parcel J&T Express Kuala Penyu tetapi whatsapp kena block
๐๐ปโโ๏ธ๐๐ป
Mohon maaf atas kesulitan yang berlaku dan terima kasih atas kerjasama anda semua ๐ซถ๐ผ