Politiets nettpatrulje - Nordland

  • Home
  • Politiets nettpatrulje - Nordland

Politiets nettpatrulje - Nordland Dette er Politiets Nettpatrulje - Nordland Siden betjenes i utgangspunktet på hverdager mellom 8.00-15.00, det kan derfor ta litt tid før du får svar dersom du sender spørsmål utenom dette tidsrommet.

Dette er politiet i Nordland sin offisielle facebookside. Nordland politidistrikt omfatter hele Nordland fylke, minus Bindal kommune Politidistriktet består av de gamle politidistriktene Salten, Helgeland og deler av Midtre Hålogaland. Politimester og hovedsete for politidistriktet er lokalisert til Bodø. Politimester er Tone Vangen. Vår facebookside er ikke overvåket døgnet rundt. Dette betyr at det vil ta litt tid før du får svar dersom du stiller spørsmål. I utgangspunktet vil siden være betjent på hverdager mellom 8.00 og 15.00. Trenger du øyeblikkelig hjelp må du ringe nødtlf 112. Du kan ikke levere anmeldelser på denne facebooksiden.

Operating as usual

Har du sett nordlyset allerede? Denne patruljen i Vesterålen fikk et flott møte med aurora borealis denne uka 🤩💚
20/09/2020

Har du sett nordlyset allerede? Denne patruljen i Vesterålen fikk et flott møte med aurora borealis denne uka 🤩💚

Hva gjør man med en rockestjerne som er rusmisbruker og i ferd med å havne fullstendig på kjøret? Politiet i Bodø valgte...
18/09/2020

Hva gjør man med en rockestjerne som er rusmisbruker og i ferd med å havne fullstendig på kjøret? Politiet i Bodø valgte en utradisjonell vei. De satte Hank von Helvete på båten til Lofoten, der bestefaren hans ventet på ham. Det ble veien ut av uføret for Hank – eller Hans-Erik Husby, som han egentlig heter.

Det ble en rørende seanse da Husby fredag fikk møte en av politimennene som hjalp ham ut av rusmisbruket. Husby var foredragsholder på Kirkens Bymisjon Bodøs næringslivslunsj, men visste ikke at bymisjonen hadde sporet opp og invitert Espen Fagervoll. Han er i dag leder for patruljeseksjonen i Nordland politidistrikt, og husker godt da Husby levde som narkoman i Bodø i 1999. Fagervoll fortalte hvordan de fikk kontakt med slekten til Husby og avtalte at han skulle sendes til Lofoten. Husby hadde levd flere år som rusmisbruker i Oslo og Bodø.

- Jeg kunne gjøre meg usynlig i Oslo, men ikke i Bodø. Der traff jeg folk som brydde seg, og jeg ble sett av folk jeg trodde hatet meg. Både Kirkens Bymisjon og politiet gjorde en stor forskjell for meg. En dag ble jeg oppsøkt av en politimann som sa at de syntes det var trist at jeg var narkoman, og at de ville at jeg skulle dra til bestefar i Lofoten. Så da gjorde jeg det, fortalte Husby.
I dag er han skuespiller, artist og foredragsholder - og brenner for de svake i samfunnet. «Mennesker er ikke problemer – de har problemer», var hans avslutningsord til de fremmøtte.

16/09/2020

Hei! Her om dagen var Tom Håvar Bogen og Ronny Arras ved forebyggende gruppe hos politiet i Rana på besøk ved Konsvik skole og holdt foredrag om rus, nettvett og seksuelle overgrep. Etter foredraget ble politiet utfordret til å delta på fotball. Tom Håvar som sliter med en gammel «idrettsskade» var fotograf og manager, mens Ronny fikk vise fram sine fotballkunnskaper - og vist hvorfor han i sin tid var ønsket av Rosenborg.

Forebyggende gruppe besøker i dag Lovund og ser fram til å treffe ungdommene der. 😊

28/08/2020
Politiets nettpatrulje - Oslo

Politiet har en plikt til å beskytte ytringer - uansett hva budskapet er:

Hør hva politiadvokat Kai Spurkland fra Oslo Politidistrikt har å opplyse om, dersom du skal stille i demonstrasjon.

Her tar han opp og forklarer viktige teamer som omhandler:
- Ytringsfriheten og hatefulle ytringer
- Hva politiets rolle er
- Hva som forventes av demonstranten
- Hva de som demonstrerer kan forvente av politiet

Var du i Mosjøen sentrum natt til søndag 23. august?Politiet etterforsker et seksuelt overgrep som skal ha skjedd utendø...
27/08/2020

Var du i Mosjøen sentrum natt til søndag 23. august?
Politiet etterforsker et seksuelt overgrep som skal ha skjedd utendørs i Mosjøen sentrum ved midnatt natt til søndag. En mann er siktet i saken. Han ble pågrepet tirsdag denne uka, samme dag som saken ble anmeldt til politiet.
Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha observert noe i området rundt utestedet Lokalen, Sjøgata, opp til Helgeland sparebank i Strandgata i tidsrommet 0000-0130. Vi er spesielt interessert i å snakke med en mannlig sjåfør som ble stoppet av en kvinne, hvorpå han kjørte henne hjem. Denne mannen vil kunne være et viktig vitne i saken.
Kontakt politiet i Mosjøen ved å ringe 75589000 eller 02800, eller send oss en melding her på Nettpatruljen.

Ukas søteste: Dette møtet mellom politi og barnekjøretøy under aksjon skolestart på Dønna 🤩👧👮‍♂️🚓
22/08/2020

Ukas søteste: Dette møtet mellom politi og barnekjøretøy under aksjon skolestart på Dønna 🤩👧👮‍♂️🚓

Har du lurt på hva slags saker politiet i Nordland bruker tiden på? Den siste uka (14.-21.8) har vært en gjennomsnittlig...
21/08/2020

Har du lurt på hva slags saker politiet i Nordland bruker tiden på? Den siste uka (14.-21.8) har vært en gjennomsnittlig, men rolig uke for oss. Vi har opprettet følgende antall straffesaker i disse kategoriene:

· Vinning: 53
· Trafikk: 45
· Narkotika: 32
· Vold: 23
· Skadeverk: 22
· Økonomisk kriminalitet: 19
· Sedelighet: 11
· Undersøkelse: 11
· Miljø: 6
· Arbeidsmiljø: 3
· Annet: 26

Det vi nok kommer til å bruke mest tid på i tiden som kommer av sakene som kom inn sist uke, er de som gjelder sedelighet. Bare denne uka er det anmeldt tre voldtekter og flere forhold hvor barn under 14 år er utsatt for seksuelle overgrep/handlinger. Dette er svært alvorlige kriminelle handlinger med store konsekvenser for ofrene.

Uka viser dessverre at selv med stort fokus på skolestart, så har vi tatt uvanlig mange for kjøring i ruset tilstand. Det kan ikke sies ofte nok at bilkjøring og rus absolutt ikke hører sammen.

Det anmeldes fortsatt en rekke svindelsaker i forbindelse med netthandel. Det er lurt å være litt mistenksom når du handler med privatpersoner på nett – ikke alle er den de utgir seg for å være.

Vi ønsker hver og èn av dere en fin augusthelg. Ta vare på hverandre. Og skulle det bli behov – så er vi her for dere! 👮‍♂️👍🚓

På grunn av økt koronasmitte i regionen, må du fra nå av forhåndsbestille time for å kunne komme til politistasjonene i ...
20/08/2020
Strengere smittevernstiltak hos politiet i Lofoten og Vesterålen

På grunn av økt koronasmitte i regionen, må du fra nå av forhåndsbestille time for å kunne komme til politistasjonene i Lofoten og Vesterålen:

Lofoten og Vesterålen har den siste tiden sett en oppblomstring av korona-smitte. Politiet i regionen har så langt vært forskånet for smitte, men som et tiltak for å forebygge smittespredning vil du fra og med i dag måtte ha en forhåndsavtale, før du møter ved publikumsmottakene.

I dag er det skolestart i Nordland, og politiet har vært til stede ved mange av barneskolene. Vi håper alle kjører hensy...
17/08/2020

I dag er det skolestart i Nordland, og politiet har vært til stede ved mange av barneskolene. Vi håper alle kjører hensynsfullt rundt skolene framover - der mange ferske førsteklassinger ferdes langs veiene.

Vi ønsker alle en trygg og trafikksikker høst! 🤞👮🚗🚦

SVÆRT UNGE BARN DELER SEKSUALISERTE BILDERPolitiet i Rana har den siste tiden avdekket flere tilfeller der barn og unge ...
09/07/2020

SVÆRT UNGE BARN DELER SEKSUALISERTE BILDER

Politiet i Rana har den siste tiden avdekket flere tilfeller der barn og unge deler seksualisert materiale i ulike sosiale medier, og tilfeller der seksualisert materiale blir delt videre. Noen av barna er helt nede i 10-årsalderen. Som forelder er det viktig at du involverer deg i barnas digitale liv og snakker om hvor grensene går.

LOVEN SIER:
* Det er ikke lov å sende seksualiserte bilder til noen under 16 år, eller noen eldre som ikke har gitt samtykke til det.
* Det er som utgangspunkt straffbart å TA, HA eller DELE nakenbilder eller film av noen som er under 18 år.

Har ditt barn opplevd å få bildene sine spredt eller blitt utsatt for overgrep på sosiale medier?
* Ta skjermbilder og dokumenter hvem som har delt, og hvor og når det er delt.
* Meld fra til den aktuelle applikasjonen eller nettstedet.
* Kontakt politiet på 02800, eller møt opp på nærmeste politistasjon.

Du kan lese mer om dette her:
https://www.politiet.no/aktuelt-tall-og-fakta/aktuelt/nyheter/2020/07/09/svart-unge-barn-deler-seksualiserte-bilder/

Visste du at politiet i Nordland har en næringslivskontakt? Håvard Fjærli heter han, og hans oppgave er å være et bindel...
07/07/2020

Visste du at politiet i Nordland har en næringslivskontakt? Håvard Fjærli heter han, og hans oppgave er å være et bindeledd mellom politi og næringsliv, for å forebygge kriminalitet.

I det siste nyhetsbrevet fra næringslivskontakten kan du lese hvordan kriminelle utnytter koronapandemien til å svindle bedrifter på nett:
https://www.politiet.no/globalassets/dokumenter/nordland/rapporter/nyhetsbrev-naringslivskontakten-i-nordland_utgitt-juli-2020.pdf

03/07/2020
Politihundetjenesten i Nordland

Når politihunder skal trenes opp, brukes det noen ganger både helikopter og båt. Her får du et innblikk i politihundetjenestens siste treningssamling, i samarbeid med 330-skvadronen. Temaet var redning og søk etter savnet:

Film av Odd Erik Ivarjord

– Hver enkelt av oss er ansvarlig for å følge smitteverntiltakene, minner politimester Heidi Kløkstad om:
02/07/2020
Viktig at vi alle tar ansvar for å minimere smitterisiko ved økt turisme i Nordland

– Hver enkelt av oss er ansvarlig for å følge smitteverntiltakene, minner politimester Heidi Kløkstad om:

- Vi forstår at folk er bekymret for smittespredning nå når landet gradvis åpner opp igjen, men om alle forholder seg til gjeldende smittevernråd så bidrar vi til å holde kontroll over smittesituasjonen i Nordland. Vask hendene, hold avstand, unngå større forsamlinger og isoler deg dersom d...

SE BARN OG UNGE, SNAKK MED DEM, IKKE OM DEM!Politikontakt Ari Tollånes ber voksne om å delta i og være synlige i ungdomm...
26/06/2020

SE BARN OG UNGE, SNAKK MED DEM, IKKE OM DEM!

Politikontakt Ari Tollånes ber voksne om å delta i og være synlige i ungdommenes liv i sommer, etter en vanskelig vår. Han har sett flere sykehusinnleggelser etter at unge har brukt narkotika med til dels dårlig kvalitet:

"Sommeren står for døra - etter en vår med strenge begrensninger. Barn og unge har vist og tatt ansvar når det stod på som verst med koronatiltak. Stor honnør til dere alle sammen! De fleste har kommet seg gjennom dette på en god måte. For andre har det bydd på utfordringer at de daglige rammene ikke har vært på plass. Det har for noen ungdommer blitt mer festing og drikking. Enkelte har også eksperimentert med andre rusmidler.

Ungdom ruser seg
I løpet av våren har det vært flere sykehusinnleggelser og legevaktbesøk for ungdom som har ruset seg på annet enn alkohol. Det er mye narkotika i omløp, og noe av det er av dårlig eller varierende kvalitet. Ungdom som har tatt MDMA (Ecstasy), har ved testing hatt utslag på MDMA, amfetamin, metaamfetamin og kokain. Hendelser som dette ser vi på med bekymring. Det er viktig å poengtere at dette gjelder et begrenset antall ungdommer, og at majoriteten ikke ruser seg, men det er likevel en aktuell problemstilling.

Synlige voksne
Hva kan vi så gjøre for å motvirke at ungdommen trår feil og tar uheldige og potensielt farlige valg? Vi bør være til stede der ungdommen er. Vi har flotte ungdommer, men noen trenger kanskje litt mer hjelp til å ta kloke valg og til å vurdere konsekvenser. I tillegg er det mange som setter pris på at voksne ser dem og snakker med dem - og ikke bare om dem. De har ofte mye på hjertet. Foreldre til barn og unge oppfordres til å ha en tett dialog - og lage felles regler og samarbeid rundt for eksempel innetider, kjøring til/fra osv.

Unge samles utendørs
Politiet er synlige og oppsøker ungdommene, men vi har ikke mulighet til å være overalt til enhver tid. Det vi registrerer er at populære utfartsområder blir brukt når ungdom samles, det kan være badeplasser, fjellvann og samlingspunkter i sentrum. Ungdommene samles helst på kveld- og nattestid. Vi oppfordrer til å dra innom disse stedene, slik at ungdommen treffer voksne og kanskje blir påvirket i rett retning. Følg også opp de unge når de kommer hjem, og sjekk hvilken tilstand de er i. Noe av det ungdom har eksperimentert med i vår - muskatnøtt og drivgass - kan gi rus en stund etter inntak og forårsake både hallusinasjoner og forgiftning. Hvis ungdommer er i en unormal tilstand, virker forvirret eller påvirket, kan det være klokt å ringe lege.

Bry dere
Vi må også bygge opp ungdommene, både i samtaler og i sosiale medier. Foreldre oppfordres til å være nysgjerrige – vis at dere bryr dere om hvor ungdommene er, hvem de er sammen med og hva de gjør. Husk på at vi har flotte ungdommer, som prøver å finne sin plass i lokalsamfunnet.
Politiet har et nært samarbeid med det offentlige tjenesteapparatet på alle nivå, i kommunene. I de tilfellene hvor ungdom trenger oppfølging så blir dette gitt som et tilbud til familiene.

Vi ønsker barn, unge og foreldre en god sommer. Ta gode valg og ta vare på hverandre!

Politiets nye patruljebåt har startet sesongen. Den har allerede vært i Sandnessjøen og Brønnøysund, og er denne uka på ...
25/06/2020

Politiets nye patruljebåt har startet sesongen. Den har allerede vært i Sandnessjøen og Brønnøysund, og er denne uka på oppdrag i Salten.

I går var vi innom havnene rundt Bodø. Det var en trivelig runde, der mange ville slå av en prat. Vi patruljerer i Bodø-området resten av uka og vil være på sjøen i Nordland hele sommeren – kanskje vi sees?

Skal du ut med båt i sommer? Husk dette:

· Båtkjøring og alkohol hører ikke sammen
· Pass på farten – ta hensyn til andre
· Bruk alltid redningsvest
· Ha med gyldig båtførerbevis

I dag ble Norges første (statseide) politihelikopter pensjonert - og parkert hos Norsk Luftfartsmuseum i Bodø. LN-OCP ha...
22/06/2020

I dag ble Norges første (statseide) politihelikopter pensjonert - og parkert hos Norsk Luftfartsmuseum i Bodø. LN-OCP har fullført 9000 oppdrag, 12.550 flytimer og 22.000 landinger for norsk politi, og med det både reddet menneskeliv og løst kriminalsaker. Helikopteret vil etter hvert få plass i den faste utstillingen hos luftfartsmuseet for alle skuelystne 👏🚁👩‍✈️
PS: Se video fra helikopterets aller siste oppdrag i kommentarfeltet:

Lurer du på noe om hatkriminalitet eller familievold? I kveld kl. 19.00 har nettpatruljen til Kripos live-sending på You...
16/06/2020

Lurer du på noe om hatkriminalitet eller familievold?

I kveld kl. 19.00 har nettpatruljen til Kripos live-sending på Youtube. Der blir også vold i nære relasjoner og barns mentale helse tema.

Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet, i DM på Instagram @nettpatruljen_kripos eller på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=D_kP-_hkmQU

Hvordan beskytter vi oss i den nye hverdagen etter koronaen? Her er mange gode tips for alle områder av livet:
12/06/2020

Hvordan beskytter vi oss i den nye hverdagen etter koronaen? Her er mange gode tips for alle områder av livet:

Visste du at det tar to år å utdanne en politihund? 🐶🐾🐕Nordland politidistrikt har fått godkjent en ny patruljehund – Mi...
05/06/2020

Visste du at det tar to år å utdanne en politihund? 🐶🐾🐕

Nordland politidistrikt har fått godkjent en ny patruljehund – Mika, en tre år gammel tispe av rasen Malinois. Hundefører Odd Ivarjord måtte gjennom en ukes test med Mika før hun ble godkjent for politibruk. Odd har hatt patruljehunden Vicky i 12 år – men nå går hun snart av med pensjon 👵🏻

Vi har også fått to narkotikahunder godkjent for rednings- og søkeoppdrag. Vi håper hundene blir en god ressurs for alle i Nordland når det trengs! 🤞👩‍✈️🆘🚓

Glade barn som fikk uventet besøk av politiet i dag 👨‍✈️😃🚓:
02/06/2020

Glade barn som fikk uventet besøk av politiet i dag 👨‍✈️😃🚓:

~ Tror de to hyggelige politibetjentene som stoppet innom og inviterte barna til omvisning i politibilen lyste opp denne gråværsdagen mer enn sola kunne gjort ❤️ Vi fikk prøve håndjern, se blålys og høre sirene, stor stas!

Spiller du – eller barna dine – Minecraft? Politiet prøver seg stadig på nye plattformer, og 17. mai deltok politiet i N...
22/05/2020

Spiller du – eller barna dine – Minecraft? Politiet prøver seg stadig på nye plattformer, og 17. mai deltok politiet i Nordland i Norges første digitale borgertog sammen med nettpatruljene fra Finnmark og Oslo. Vi opplevde god respons fra barna, som syntes det var morsomt at politiet var med og tok seg tid til å prate med dem.

Nærmere 10.000 unge fra hele landet deltok i Minecraft-toget, som gikk forbi mange kjente norske landemerker. Alt var bygd opp på dugnad, for å skape et morsomt innslag i en ellers annerledes nasjonaldagsfeiring ...

Hva gjør du hvis du får et uønsket nakenbilde? Du kan ta en skjermdump/lagre bildet under og sende i retur. Du bør dessu...
19/05/2020

Hva gjør du hvis du får et uønsket nakenbilde? Du kan ta en skjermdump/lagre bildet under og sende i retur. Du bør dessuten rapportere avsenderen til kanalen der du mottok bildet. Du kan også melde fra til politiet. Bruk gjerne en av nettpatruljene våre eller tips.politiet.no.
Sjekk ut https://www.politiet.no/delbart for mer info 👍

Hipp, hipp, hurra - for en dag! ☀️🇳🇴😎Her kommer noen glimt fra politiets 17. mai-feiring. Vi har hatt det topp - og det ...
17/05/2020

Hipp, hipp, hurra - for en dag! ☀️🇳🇴😎
Her kommer noen glimt fra politiets 17. mai-feiring. Vi har hatt det topp - og det håper vi dere også har hatt! Ønsker dere alle en fortsatt fin nasjonaldag i hele Nordland 🎉👩‍✈️🙌

Gratulerer med dagen! 🇳🇴Politimester Heidi Kløkstad startet dagen med å hylle helsearbeiderne - her utenfor Nordlandssyk...
17/05/2020

Gratulerer med dagen! 🇳🇴
Politimester Heidi Kløkstad startet dagen med å hylle helsearbeiderne - her utenfor Nordlandssykehuset sammen med Bodø-ordfører Ida Pinnerød.
Vi ønsker dere alle en flott dag! ☀️🍦🎉

Pelle politibil er syk – og må passe seg for koronaviruset. Men nå kan han være med i biltoget 17. mai likevel, fordi ba...
16/05/2020

Pelle politibil er syk – og må passe seg for koronaviruset. Men nå kan han være med i biltoget 17. mai likevel, fordi barna i Paradiset barnehage har laget munnbind til han. I går kom politiet med blålys og sirener for å hente munnbind og plakater til Pelle, og alt er klart for et flott bilopptog i Bodø 17. mai.

Fra kl. 13.30 kan du oppleve et rullende blålystog. Her får du se masse kule biler – og Pelle Politibil deltar på «båre». Håper vi sees – og at det blir en flott feiring for alle i hele Nordland. Vi krysser fingrene for fint vær 🤞🇳🇴☀️👩‍✈️

Vi står foran siste helg før 17. mai og finalen i russefeiringen. Heldigvis har de aller fleste vært flinke å overholde ...
15/05/2020

Vi står foran siste helg før 17. mai og finalen i russefeiringen. Heldigvis har de aller fleste vært flinke å overholde smittevernstiltakene.
– Politiet vil likevel forsterke sin innsats denne helga, og vi håper at smittevernreglene blir fulgt opp like godt videre, sa politistasjonssjef i Bodø, Robin Johnsen på en pressekonferanse i går. Politiet ønsker russen 2020 en fin feiring! Vi er glade for at dere tar ekstra hensyn i år 👏🇳🇴😷

04/05/2020
Politiets nettpatrulje - Troms

Politiet i Nord-Norge har nå fått et nytt helikopter til disposisjon:

I dag gjorde vi en demo av det nye helikopteret sammen med mannskap og politihunden "Pablo". Vi fikk filmet litt selv, og hadde lyst til å dele det med dere!

Helikopteret er stasjonert i Tromsø, men skal ivareta helikopterberedskapen for politiet i hele Nord-Norge.

Les mer her: https://www.politiet.no/aktuelt-tall-og-fakta/aktuelt/nyheter/2020/04/29/ny-helikoptertjeneste-i-nord/

Politiet i Finnmark Politiets nettpatrulje - Nordland

1. mai er vanligvis startskuddet for russefeiringen. Det er nok mange som hadde gledet seg til å feire at 13 års skolega...
30/04/2020

1. mai er vanligvis startskuddet for russefeiringen. Det er nok mange som hadde gledet seg til å feire at 13 års skolegang snart er over. Men i år blir russefeiringen annerledes.

Flere steder i fylket vårt har årets russ avlyst arrangementer eller laget en feiring tilpasset situasjonen vi står oppe i. Vi er veldig glade for at russen i Nordland tar situasjonen på alvor. Vi oppfordrer alle til å følge retningslinjene for å unngå smittespredning – selv om det betyr at noen russetradisjoner ikke kan gjennomføres. Nasjonale råd og anbefalinger gjelder også for russen, og vi forventer at russen og foreldrene deres gjør sitt for at dette følges opp.

Vi håper at dere får en fin russetid – tross alt. Ta ansvar, og ta vare på hverandre ❤️🤞🏻😷

Address


General information

Regler for Politiets Nettpatrulje - Nordland 1. Du er velkommen til å stille spørsmål eller kommentere på veggen vår. Husk at du er personlig ansvarlig for innholdet i veggmeldingene og kommentarene du publiserer. 2. Respekter dine meddebattanter, også de som er uenige med deg. Trusler, stygge ord og kallenavn, banning og personangrep aksepteres ikke. 3. Innlegg og kommentarer som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt eller på annen måte er i strid med norsk lov, vil bli slettet. Overtramp kan føre til utestengelse. 4. Diskuter sak, ikke person. Holde deg til tema som er relevant for politiet i Nordland. 5. Respekter at politiet ikke kan diskutere, kommentere eller svare på spørsmål om pågående eller avsluttede straffesaker eller operative hendelser. Meldinger som gir opplysninger eller identifiserer berørte vil bli slettet. 6. Du kan ikke levere anmeldelser på Facebook. 7. Politiet driver ikke ordinær saksbehandling på Facebook. 8. Vennligst kommenter veggmeldinger ved å legge inn kommentar under innlegget, og ikke med en ny veggmelding. 9. Spamming aksepteres ikke. 10. Lenker til eksterne nettsider med upassende innhold aksepteres ikke. 11. Innlegg skal skrives på et av de skandinaviske språkene eller engelsk. 12. Politiet i Nordland forbeholder seg retten til å justere disse reglene etter behov.

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Politiets nettpatrulje - Nordland posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Politiets nettpatrulje - Nordland:

Videos

Our Story

Dette er politiet i Nordland sin offisielle facebookside. Nordland politidistrikt omfatter hele Nordland fylke - pluss Gratangen kommune og minus Bindal kommune. Politimester og hovedsete for politidistriktet er lokalisert til Bodø. Politimester er Tone Vangen. Vår facebookside er ikke overvåket døgnet rundt. Dette betyr at det vil ta litt tid før du får svar dersom du stiller spørsmål. I utgangspunktet vil siden være betjent på hverdager mellom 8.00 og 15.00. Trenger du øyeblikkelig hjelp må du ringe nødtlf 112. Du kan ikke levere anmeldelser på denne facebooksiden.

Comments

Hadde det vært en ide å innføre påbud om en kvinnelig politibetjent i hver patrulje nede i Mo i Rana for å sikre damene nede i byen? Det er jo den 3. saken på relativt kort tid så Politiets nettpatrulje kan kanskje videreformidle forslaget til politimesteren. Jobben deres er er jo å forebygge overgrep!🙂
Når følge dåkker opp deres dyktige og sporty kollegaer i Troms? 😀👍
. april 2020 kl. 13:21 Flere sto feilparkert i Bodø Politiet melder om parkeringskaos ved Vatnvatnet i Bodø. En rekke biler parkert i veibanen langs Vatnveien i Hopen står feilparkert. – Vi kunne fort ha skrevet ut bøter til opp mot 60 biler i dag. Men vi har forståelse for at folk vil komme seg ut. Vi ber folk om å tenke seg om før man parkerer, sånn at nødetater og andre å komme forbi, opplyser Operasjonsleder Remi Johansen i Politiet i Nordland Spørsmål til politiet! Så da kan parkere ulovlig bare fordi jeg vil ut på tur? Er jo det dere skriver egentlig!
Kl 1310 i dag møtte jeg sivilbilen/sort Passat i Vikan helt uten lys . Skjerpings 🙏Hvordan jeg vet at det var utrykingskjøretøy var at den blitset med blålys før jeg så bilen kom rundt svingen 😇
E ikke politiet på jobb i helga?? Neij rævhålan må vell ha pause dem åg.
Når skal det ageres og statueres et eksempel mot folk som åpent truer og oppfordrer til vold mot jegere, som gjennom lovlig rovdyrjakt, hjelper til med å realisere regjeringens vedtatte rovviltpolitikk?
Jaggu enkelt å få fornyet pass i Vesterålen. "Drop in" må kjøre fra Andenes til Sortland, der var det lagt ut post'it lapper til kø. Fullt opp med venting så får man beskjed om at det er bare opp til 50 som blir betjent i dag. Hel dag bortkastet!!!! Norge i 2019🤪🤪🤪
Så man ska ring dere i over en time...å aldri få svar???? Ja dere gjør en fantastisk jobb...sjærp dere!! Eller få en ny jobb kanskje!!!! Patetisk!!!!
Når en ringer 02800 på kveldstid og i helgene, så har en bruk for 5 valg, ingen spør etter pass eller politiattest på slike tidspunkt....Det samme når du endelig blir satt over til operasjonssentralen, da kommer det på nytt valg, som du kan sjekke på nettsiden.
Når er det auksjon på mo?
Trenger å sende en takk for rask, imøtekommende og flott service til dem på passkontoret i Narvik💥👍 Der det andre steder er kø, timebestilling og kanskje kan virke litt lite fleksibelt (...) , er Narvik noe helt annet. Drop-in hver dag, og passet levert akkurat ei uke etterpå. Dét er god service i praksis 👍👍 God sommer ☀️😊