Hankasalmen kunta

  • Home
  • Hankasalmen kunta

Hankasalmen kunta Hankasalmi on hyvän arjen kunta. Vahvistamme mahdollisuuksiamme kehittyä ja kasvaa kuntana aidolla ja hyvällä yhteistyöllä Jyväskylän kanssa.

Kotisivuiltamme www.hankasalmi.fi löydät tietoja kunnan alueen tapahtumista, päätöksistä, organisaatiosta ja keskeisiä uutisia laajemminkin - mutta täällä FB:ssäkin nostamme säännöllisesti esille asioita ja mahdollistamme samalla keskustelun kunnasta ja kunnan päätöksenteosta. Kunnanjohtajan blogin yhteydessä voi myös www-sivuilla käydä keskustelua kunnan asioista.

Koronamurheiden keskelle on loistava saada uutisia, joissa kaikki se huima ja loistava työ, jota Hankasalmella tehdään h...
16/01/2021

Koronamurheiden keskelle on loistava saada uutisia, joissa kaikki se huima ja loistava työ, jota Hankasalmella tehdään hevosurheilussa, huomataan myös valtakunnallisesti

Meillä on upea ravirata ja upeita hevosystäviä.

Hankasalmi on hevosten kunta - ja kuntana todella ylpeä siitä! Onnea ansaitusta palkinnosta!

Mahtavaa! Meidät palkittiin vuoden 2020 kesäraviratana! Kiitos mahtaville talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille! Kiitos myös Hankasalmen kunta ja Maaseutukehitys ry mahdollisuudesta alueen jatkuvaan kehittämiseen!

16/01/2021
www.hankasalmi.fi

Täydentävä tiedote vielä Niemisjärven koulun korona-altistumisesta.

Eli 34 oppilasta määrätään karanteeniin Niemisjärvellä.

Päivähoitoa altistuminen ei koske.

Lue lisää linkin takaa

https://www.hankasalmi.fi/images/extranet/korona/viestimille_ja_kuntalaisille_tiedote161_2.pdf

Huom! Yrjönkadun ja Välitien vesikatkos kestää tänään lauantaina aiemmin ilmoitettua pidempään. Vesikatkoksia klo 21 saa...
16/01/2021

Huom! Yrjönkadun ja Välitien vesikatkos kestää tänään lauantaina aiemmin ilmoitettua pidempään. Vesikatkoksia klo 21 saakka.

16/01/2021
www.hankasalmi.fi

Niemisjärven koululta osa luokka-asteista karanteeniin korona-altistumisen vuoksi.

Tässä alustava tiedote asiasta. Täydennämme tietoja, kunhan terveysviranomaiset ovat saaneet kontaktoitua kaikki mahdollisesti altistuneet.

Oppilaiden huoltajille on lähtenyt kunnasta omat tiedotteet Wilmassa. Sinisiiven päiväkotia karanteeni ja altistuminen ei koske, mutta päiväkodin lasten vanhemmille on lähtenyt myös sähköposti asiasta.

https://www.hankasalmi.fi/images/extranet/korona/viestimille_ja_kuntalaisille_tiedote1_161.pdf

15/01/2021
www.hankasalmi.fi

https://www.hankasalmi.fi/images/extranet/korona/koronarajoitukset15012021.pdf

Hieman päivitystä kunnan koronarajoituksiin ja koronatilanteeseen

THL on suositellut 12 -vuotta ja sitä vanhemmille nyt tammikuussa koronan kiihtymisvaihealueilla maskien käyttöä ja kouluissa kuudennesta luokasta ylöspäin – tältä osin kunnan maskisuosituksen ikärajaa on muutettu ja yläkoululaisille sekä kuudensille luokille hankittu maskit kunnan toimesta. Muistakaa kaikki yli 12 vuotiaat käyttää maskeja!

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut toimialueellaan kieltoa, jolla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 (kymmenen) henkilöä on kielletty. Määräys on nyt voimassa 8.2.2021 saakka.

Nämä seikat on päivitetty kunnan koronaohjeeseen.

Maanantaina 18.1. kunnanhallitus käsittelee kunnan rajoitustoimenpiteitä muutoin. Keski-Suomessa koronatilanne on parantunut. Toisaalta STM vahvasti suosittelee vähintään nykyisten laajuisten rajoitustoimien jatkoa uuden virusmuunnoksen herkemmän tarttuvuuden vuoksi. Perjantaina 15.1. tilastoitiin kolmen viikon tauon jälkeen Hankasalmella uusi tartuntapaus (12.).

Kaikki nämä seikat kunnanhallitus ottaa huomioon - samoin kuin mahdolliset uudet tiedot - maanantaina rajoitustoimia käsitellessään.

Rokotuksista tiedotetaan laajasti kuntalaisille, kun ne alkavat koskea muita kuin terveydenhoidon henkilöstöä ja muita erityisryhmiä. Vielä ei rokotuksia ole joukkorokotuksiin käytössä, toivottavasti jo helmikuun aikana olisi toisin.

Hankasalmen avosairaanhoidon mielenterveys- ja päihdepalvelut toimivat sekä asemalla että kirkonkylällä.
14/01/2021

Hankasalmen avosairaanhoidon mielenterveys- ja päihdepalvelut toimivat sekä asemalla että kirkonkylällä.

"Sisäilmaa-hittisarjasta kohistaan ympäri internetiä" kertovat uutiset.Tätä kehuttua TE-toimiston arjesta kertovaa draam...
13/01/2021

"Sisäilmaa-hittisarjasta kohistaan ympäri internetiä" kertovat uutiset.
Tätä kehuttua TE-toimiston arjesta kertovaa draamakomediaa seuratessa voi samalla bongailla kovin tutunnäköisiä viirejä. Olisipa mielenkiintoista tietää millainen on Hankasalmen viirin matka ollut tv-sarjan rekvisiitaksi 🎬😄

Some on täyttynyt viikonlopun aikana mitä upeimmista lumisista kuvista ympäri Suomen. Hankasalmen maisemat eivät takuull...
10/01/2021

Some on täyttynyt viikonlopun aikana mitä upeimmista lumisista kuvista ympäri Suomen. Hankasalmen maisemat eivät takuulla jää muiden kuvien varjoon ❄💯

📸 Kadi Kindma Photography
https://www.kadikindma.com/

Yhteenveto tämän hetken ulkoliikuntapaikkojen tilanteesta:Hankamäen hiihtoladut ovat tehtynä. Kääkönlenkille tehdään poh...
08/01/2021

Yhteenveto tämän hetken ulkoliikuntapaikkojen tilanteesta:

Hankamäen hiihtoladut ovat tehtynä. Kääkönlenkille tehdään pohjia. Aseman pururadalla on latu valmiina ja Niemisjärvelle on vedetty luisteluhiihtoväylä.

Aseman sekä kirkonkylän kaukalot ovat tänään (8.1.) valmiit luisteluun. Ristimäen kaukalo on myös luistelukunnossa. Niemisjärven kaukalolle pääsee luistelemaan huomenna lauantaina. Eiköhän aurinkokin pian pilkistä paistamaan, kuten tässä viime talvena otetussa kuvassa.
Kiitos kaikille jäädyttäjille! 🤝

Jyvässeudun latuinfossa on tällä hetkellä teknisiä ongelmia. Latuinfo myös uudistetaan kuluvan vuoden aikana, joten jatkossa Hanksun latujen ajan tasalla oleva tieto löytyy kätevästi sieltä.

Liikuntapalvelut kuuluvat Hankasalmen hyvinvointipalveluihin, joten kannattaa seurata myös Hyvisten-facea, jossa tiedotetaan mm. liikuntaan liittyvistä jutuista laajemmin.
Hankasalmen hyvinvointipalvelut

07/01/2021
www.hankasalmi.fi

Kunnanhallitus päätti tänään 7.1. kokouksessaan pitää voimassa koronan vuoksi kuntaan annetut rajoitukset ja ohjeistukset. Kaikki niistä ovat voimassa 19.1. saakka ja osa tammikuun loppuun tällä päätöksellä.

Uusia rajoituksia ei asetettu. Lasten ja nuorten liikunta kunnan tiloissa on taas mahdollista 8.1. lukien. Kansalaisopiston toiminta jatkuu ja kaikki koulut - myös lukio - jatkavat lähiopetuksessa.

Aikuisten liikuntaa ja kuntosalia tarkastellaan 18.1. uudelleen - nyt rajoitukset niiden osalta säilyivät.

Kymmenen hengen kokoontumisrajoitus on edelleen voimassa.

Muistakaa kaikki käyttää maskeja - se on tärkeää ja helppo keino rajoittaa taudin etenemistä hyvän käsihygienian ohella!

Rajoitukset kokonaisuudessaa linkin takaa - lukekaa ja jakakaa muilekin

https://www.hankasalmi.fi/images/extranet/korona/koronarajoitusesitys0701.pdf

Huomenna laskeudutaankin monessa perheessä takaisin arkeen, kun lapsilla alkaa kevätlukukausi. Päivätkin alkavat pidenty...
06/01/2021

Huomenna laskeudutaankin monessa perheessä takaisin arkeen, kun lapsilla alkaa kevätlukukausi. Päivätkin alkavat pidentyä pitkin harppauksin.
Nautitaan talvisesta säästä ❄⛄⛷

Häähninmäen uusi näköalatorni on nyt myös sisustusta myöten valmis Iskun kalusteilla.Eikö näytäkin hienolle!?! 👌#visitha...
04/01/2021

Häähninmäen uusi näköalatorni on nyt myös sisustusta myöten valmis Iskun kalusteilla.
Eikö näytäkin hienolle!?! 👌

#visithankasalmi
📸 Ritva Hänninen ja Kirsi Laitinen

Kuvassa kunnan Facebookin tykätyimmät kuvat 2020 vuodelta:💫Vuoden yrittäjän (Casabella/Ruth) palkitsemistilaisuus Pavilj...
01/01/2021

Kuvassa kunnan Facebookin tykätyimmät kuvat 2020 vuodelta:
💫Vuoden yrittäjän (Casabella/Ruth) palkitsemistilaisuus Paviljongissa
💫Paavo Valkosen ansaittu nimitys Liikuntaneuvokseksi
💫Jani Tissarin hieno menestys parayleisurheilun SM-kisoissa
💫Uusi syksyllä avautunut upea koulukeskus

Nämä kuvat edustavat omalta osaltaan niitä hienoja asioita, joita kunnassamme 2020 tapahtui.
Unohtamatta kevyenliikenteenväylää, vuoden kotiseutuyhdistystä, Hallan tuvan remonttia, Häähninmäen näköalatornia, raviradan uusia valjaskatoksia, vappucruisailuja, kyläpyöriä, ratsastuksen ja yleisurheilun SM-mitaleja, Kovalanmäen RC-radan uusia tiloja, Entisaikalaisten viihdyttävää Aikansa kutakin- kuvaelmaa, hankasalmelaisiin rakastumisia, Aseman kesäkahvilaa... ja kaikkia hienoja tapahtumia, joita koronarajoituksien puitteissa Hankasalmella järjestettiin. Uudet asukkaat ja yrittäjät ilostuttavat myös kovasti!

Vuoteen mahtui siis paljon uusia mukavia asioita koronan tuomista haasteista huolimatta. Nyt on aika kääntää katseet kohti tulevaa. Onnea, iloa ja terveyttä jokaiselle tähän uuteen alkaneeseen vuoteen! 💚

31/12/2020
Steve'n'Seagulls

Vielä näin vuoden loppuun on ilo kertoa, että Steve'n'Seagullsien uusi tukikohta sijaitsee Hankasalmen maalaismaisemissa!

Tsekkaa video ja majan ensimmäinen vieras, joka on meille hankasalmelaisille hyvinkin tuttu. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tarinan jatkoa Hankasalmelta, kuten miljoonat muutkin ympäri maailmaa.

Steve'n'Seagulls arvonnan voitti Niko asemalta, voittajaan on otettu yhteyttä ja paketti toimitettu perille.

Welcome to Seagulls' Nest!

We know You´ve been patiently waiting for us to reveal the "hut" we´ve been working on for the past few weeks. Huge thanks for your support!
We give you a new video series by Steve'n'Seagulls. Located in the deep forest of Finland an accompanied by several guest musicians Seagulls' Nest will present new kind of collaboration between the band and their colleagues. Stay tuned and see who dare to visit the Nest in the upcoming episodes!

Merchandise store is open 24/7 https://store.stevenseagulls.com/

Santa Claus Jaakko Silvast /www.kamara1.com
Narrator Chris Rader / https://www.facebook.com/ClusterPluck/
Filmed by Jaakko Manninen / https://www.facebook.com/JaakkoManninenPhotography
Editor and colorist Mikko Suuronen / Agalma Films Production 2020
Boom Operator
Sound production, mixing and mastering by Antti Laitila / http://www.anttilaitila.com

#treehouse #Bluegrass #Livestream #Christmas #Banjo #Santa

Hieno juttu retkipaikka.fi-sivustolla uudesta näkötornista 💯#visithankasalmi
29/12/2020
Häähninmäellä on upea näkötorni, jonka huipulla voi myös yöpyä lämpimässä mökissä - Retkipaikka

Hieno juttu retkipaikka.fi-sivustolla uudesta näkötornista 💯
#visithankasalmi

Retkipaikan lukijat muistanevat ja tietänevät kyllä kuuluisan Häähnintuvan Konneveden ja Hankasalmen rajamailla. Nyt tuvan kaveriksi, Häähninmäen päälle, on tullut uusi upea näkötorni. Jos Häähnintupakin on jo nähtävyys ja ainutkertainen kokemus, niin korkeuksiin kurkottava näkötor...

Hankamäen lenkki ja hiihtomaan ympäristö on ajettu jyrällä. Hiihtämään pääsee luistelutyylillä jo oikein hyvin. Hiihtoma...
28/12/2020

Hankamäen lenkki ja hiihtomaan ympäristö on ajettu jyrällä. Hiihtämään pääsee luistelutyylillä jo oikein hyvin. Hiihtomaan valaistu pulkkamäki on myös käytössä🛷 Huomenna tiistaina Markku siirtyy Asemalle jyrän ja kelkan kanssa.

Säätila on toistaiseksi niin lauha, että kaukaloiden jäädytys on siirretty ensiviikolle, toivottavasti silloin saadaan kipakampi pakkanen 🌬

27/12/2020
Antti ja Miikka: Omatoimikirjasto

Välipäiville on hyvä sauma muistutella kätevästä Aseman omatoimikirjastosta. Lainaa kirjoja, lehtiä ja elokuvia oman aikataulusi mukaan. Videolla Antin ja Miikan tutustuminen palveluun
📚🍫🕯

Hankasalmen kunta toivottaa kaikille hyvää ja turvallista joulua 💚Sekä vielä onnittelut Pekka Rossille, joka sijoittui t...
23/12/2020

Hankasalmen kunta toivottaa kaikille hyvää ja turvallista joulua 💚

Sekä vielä onnittelut Pekka Rossille, joka sijoittui toiseksi vuoden keskisuomalainen -äänestyksessä.

Kuvassa paikallisen Berry Bakesin loihtima piparkakku Hallan tupa.

22/12/2020
Sivistyslautakunta on valinnut vuoden urheilijan ja vuoden vetäjän Hankasalmella.Vuoden urheilija on voimailija Veli-Mat...
21/12/2020

Sivistyslautakunta on valinnut vuoden urheilijan ja vuoden vetäjän Hankasalmella.

Vuoden urheilija on voimailija Veli-Matti Paasikannas, jonka vuoden 2020 paras saavutus oli yhdeksäs sija Euroopan vahvin mies-kilpailussa 💪 Aiemmilta vuosilta meriittilistalta löytyy esimerkiksi SM-hopeaa.

Vuoden vetäjänä palkitaan monipuolinen liikuntaryhmien ohjaaja Hanna Backman. Hänet tunnetaan iloisena, ammattitaitoisena ja mukaansatempaavana ohjaajana. Hanna Backman on ollut myös merkittävässä roolissa organisoimassa ja ohjaamassa Liikkuva koulu -toimintaa 🤸

Vuoden urheilijan ja vetäjän palkitsemistilaisuus järjestetään myöhemmin, kun koronatilanne sen sallii.

Onnittelut!

Ihan pian Hankasalmelle avautuu uusi terveysasema 🏥Huomioithan sulkuajan ⬇️
21/12/2020

Ihan pian Hankasalmelle avautuu uusi terveysasema 🏥
Huomioithan sulkuajan ⬇️

Hankasalmen terveysasema muuttaa uusiin tiloihin 28.12- 3.1.21.🏥 Tuolla viikolla terveysasema on KIINNI🚫 ja Hankasalmen akuutisti hoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan Sampoharjun terveysasemalla Vaajakoskella osoitteessa Vesmannintie 7 sekä Kyllön infektiovastaanotolla.

Ajanvaraus tapahtuu tutusta numerosta☎️📱 014 267 1295 klo 8-16. Tämä koskee myös yksityisen palveluntuottajan asiakkaita. Sampoharjussa vastaanottoa pitävät tutut lääkärit ja hoitajat Hankasalmelta.

❕Muutto huomioiden muistathan hoitaa laboratorio-, lääkitys- ja hoitotarvike asiat hyvissä ajoin ennen joulua. ❕

Avaamme vastaanoton Hankasalmella uusissa tiloissa 4.1.2021 klo 8.00. Osoitteessa Keskustie 53A.

😔Emme koronatilanteen👾 vuoksi pysty pitämään avajaisia, joten vältäthän turhaa asiointia terveysasemalla.🚦

Jos joulusiivous jää väliin, kastele villasukka Kiillon pesuaineessa ja heitä sukka sohvan taakse, puhtaan kodin tuoksu ...
19/12/2020

Jos joulusiivous jää väliin, kastele villasukka Kiillon pesuaineessa ja heitä sukka sohvan taakse, puhtaan kodin tuoksu säilyy koko joulunajan. Vielä kun sammuttaa valot ja nauttii vain kynttilän tunnelmasta - ei silmiin pistä isoimmatkaan pölypallot 😉😆

Kiilto Kodinpuhdistus

18/12/2020
Häkärinteet

Huomenna lauantaina avautuu rinteet! 🏂⛷ Meillä on mahtava vaihtoehto korona-ajan ulkoiluun. Häkärinteet

Viimeiset lumien levitykset ja vetolaitteiden asennukset menossa 👍🏻😍

Huomenna lauantaina 19.12. klo 10 starttaa Häkän laskettelukausi 🏂⛷🎿 Tervetuloa täyttä häkää rinteeseen! ❄️☺️

17/12/2020
www.hankasalmi.fi

Kunnan koronaohjeistusta päivitetty taas tänään 17.12.2020. Uusia rajoitteita ei nyt tullut, mutta tiettyjä tarkennuksia tai vahvistuksia:

* terveyskeskuksessa yli 15 vuotiaiden on toistaiseksi asioidessaan käytettävä maskia (kyse ei ole vain suosituksesta). Myös kirjastossa ja esimerkiksi palvelutaloissa meillä myös maskipakko.

* vähävaraisilla on Pollarin joulutauon aikana aikavälillä 21.12.2020-3.1.2021 mahdollisuus noutaa maskeja arkisin klo 10-14 Hankasalmen sosiaalitoimistosta, Keskustie 41, 41520 Hankasalmi, puh. 014 2671 223. Joulun ajan jälkeen noutopaikka on taas sitten Pollari.

* Hankasalmen kunta korostaa, että joulun aikaan tulee olla erityisen tarkkoja ikääntyneitä omaisia ja läheisiä kohdattaessa tai vierailtaessa esimerkiksi ikääntyneiden asumisyksiköissä. Myös erilaisia kotilomia tulee harkita ja mieluiten siirtää myöhempään ajankohtaan

* Ja tänään 17.12. AVI antoi määräyksen, ettei aikavälillä 22.12.2020–17.1.2021 saa sisä- tai ulkotiloissa järjestää yleisötilaisuuksia tai yleisiä kokouksia, joihin osallistuu yli 10 henkilöä. Hankasalmen kunnan suositus siitä, ettei yli 10 henkilön yksityisiä tai julkisia tilaisuuksia tai kokoontumisia järjestettäisi on voimassa jo nyt!

Muistakaa käyttää maskia ja pestä käsiä - kokonaisuudessaan kunnan koronaohjeistus taas liitteenä

https://www.hankasalmi.fi/images/extranet/korona/varautuminenkoronatiedote1512.pdf

🎁 ARVONTA 🎁Viljam kumppaneineen puuhailee parhaillaan melko erikoisen projektin parissa. Heidän yllätys paljastetaan maa...
16/12/2020

🎁 ARVONTA 🎁
Viljam kumppaneineen puuhailee parhaillaan melko erikoisen projektin parissa. Heidän yllätys paljastetaan maailmalle 25.12., kannattaa siis seurata Steve´n´ Seagullsin fb-sivuja!

Arvomme yhteistyössä poikien kanssa vielä jouluksi paketin (sisältää mm. uuden "Another Miracle" levyn, kassin ja lippalakin) yhdelle onnekkaalle.

Osallistu kommentoimalla:
Pitäisitkö paketin itse vai menisikö lahjaksi?
Tai
Jos saisit päättää, mistä biisistä Steve 'n' Seagulls tekisi oman cover-version?

Arvonta-aika 16.-20.12.2020 klo 24
Onnea arvontaan!

Facebook ei ole mukana arvonnassa.

15/12/2020
www.hankasalmi.fi

Tiedote 15.12.2020
Hankasalmen kunta

Hankasalmen kunnassa uusia koronarajoituksia

Kunta suosittelee jo aiemmin 1.12. antamiensa rajoitteiden ohella, ettei julkisia tai yksityisiä yli 10 hengen tilaisuuksia tai tapahtumia, koskien niin sisä- kuin ulkotiloja, järjestettäisi Hankasalmella

(pois lukien hautajaiset, joissa kunta suosittelee seurakunnille harkintaa isommastakin osallistujamäärästä tilanteesta riippuen - mutta ratkaisuvalta on seurakunnilla itsellään).
'
Suositus on voimassa 15.12.- 7.1.2021 välisen ajan. Myös muihin rajoitteisiin tehtiin muutoksia.

Kunnanhallitus tartuntatautilain mukaisena kunnan toimielimenä päätti siis 14.12.2020 Hankasalmen kunnan osalta muuttaa 1.12. voimaan saatettuja kunnan koronarajoituksia seuraavasti:

muutoksia aiempiin linjauksiin ovat siis kokonaisuudessaan:

•kunta suosittaa, ettei yli 10 hengen tapaamisia, koskien niin yksityisiä kuin julkisia tilaisuuksia, järjestettäisi. Tämä suositus on voimassa 7.1 saakka, jolloin kunnanhallitus tarkastelee asiaa uudelleen. (hautajaisten kohdalla kunta suosittelee kuitenkin seurakunnille joustavuutta ja suuremman osallistujamäärän sallimista, vaikka asia onkin seurakunnan päätettävissä oleva kokonaisuus)

• kirjaston lukusalit poistuvat käytöstä 16.12.2020 – 7.1.2021 väliseksi ajaksi, eli niissä ei saa oleskella. Kirjaston lainaustoiminta jatkuu, mutta asiakkaiden on käytettävä kirjastossa asioidessaan maskia.

• kaikki kunnan sisäliikuntatilat menevät kokonaan kiinni aikavälille 19.12.2020 – 7.1.2021. Heti 7.1. pyritään käynnistämään taas ainakin lasten ja nuorten harrastusmahdollisuus, mikäli koronatilanne kunnassa on rauhoittunut.

•Ulkoliikuntapaikat saavat olla auki, mutta niissä pitää noudattaa koronaohjeistuksia etäisyyksien suhteen ja kunta suosittelee liikkumista pienryhmissä.

kaikki aiemmin asetetut rajoitteet ovat voimassa nyt loppiaisen yli, eli vähintään 7.1.2021 saakka – osa 11.1.2021 saakka.

Kokonaisuudessaan kunnan koronarajoitukset ovat luettavissa tämän linkin takaa:

https://www.hankasalmi.fi/images/extranet/korona/koronarajoitteet1512.pdf

Erittäin tärkeää on muistaa, että kunnassa on voimassa vahva maskisuositus yli 15 -vuotiaille kuntalaisille 11.1.2021 saakka.

Lisätietoja:

Matti Mäkinen, kunnanjohtaja, 040 5052198

14/12/2020

Kunnanvaltuuston kokous 14.12

14/12/2020

Valtuuston kokous lähetetään kello 18.00 alkaen kameralla kuvaten - täällä facessa.

Valitettavasti striimiohjelmalla emme saaneet Teamsin jakoja näkymään vielä

Mutta lähetys tulee kotikutoisemmin kyllä

Address

Keskustie 41,41520 Hankasalmi

General information

Hankasalmi on vireä, runsaan 5 500 asukkaan luonnonkaunis maaseutukunta keskellä Suomen sydäntä. Kunta tarjoaa asukkailleen ja vierailleen monipuoliset mahdollisuudet asumisen, työn ja vapaa-ajan sektoreilla.

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Hankasalmen kunta posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Hankasalmen kunta:

Videos

Comments

Upeaa kiitos Säkinmäeltä!
Loiskis-orkesteri juhlii 20-v. synttäreitä Venekosken kesäteatterilla ke 4.8. klo 18. Tule sinäkin synttäreille ja uuden Eläköön! juhlalevyn julkistukseen. Ovelta saa lippuja.
Hankasalmen kunta kovasti mainostaa Häkärinteitä. Onko suuretkin takaukset🤔 Uudesta yrityksestä kunnassa ei kuitenkaan ole tietoa sivuilla.
olisko siellä joku joka voisi vaihtaa asemalle katuvaloja kun tuossa yrjönkadulla on 5lamppua pimeenä ja ainakin yksi tuolla välikadulla kun on tuommoinen yleinen iltalenkki reitti 😀
Hyvää vuodenalkua. Kysyisin uudemman kerran mahdollisuudesta striimata nettiin valtuuston kokoukset? Näin saataisiin äänestäjille kuluttajasuojaa, kun pääsisivät kuntalaiset seuraamaan valtuutettujen edesottamuksia heille tärkeistä päätöksistä. Kustannukset tämänkaltaisesta toiminnasta eivät olisi kovin suuret. Kiitos vastauksesta jo etukäteen.
Tanssikansa on äänestänyt Hangan lavan Suomen kolmanneksi parhaimmaksi tanssilavaksi! Kiitos paljon kaikille äänestäjille, lava kävijöille ja tanssijoille! Kesä 2019 oli hurmaava ja ensi kesä 2020 tulee olemaan huumaava!
Voisiko rikkinäiset katuvalot korjata? Haapatiellä ollut jo kauan rikki katuvalo. Kiitos
Tervetuloa!
Hyvä Pauli ja Hankasalmi
Ennakkotiedote: Hangan lavan kesälavatanssien avajaiset pe 17.5. Klo 20. Hangan lavan KEVÄTKUHINAT ke 29.5.2019 klo 16-24. Ohjelma: Kirpputori ja Rompetori, Hangan Tähti -karaokeosakilpailu, poniratsastusta, tikkakisa, pihapelejä ja -leikkejä, Lavis-lavatanssijumppa, lapsiparkki, kasvomaalausta, kuhinatanssit. Laittakaahan jo kalentereihin ja paikkavarauksia (paikkamaksu 10e) kirppu-ja rompetorille voi alkaa tehdä numeroon 0443703736 Milla tai 0408429108 Mia. Tervetuloa Kevätkuhinoille Hangan Lavalle! Lisätietoja tapahtumasta 0509100540 Jaana
Niemisjärven kaukalolle kaivattais jonkinmoista penkkiä, missä vaihtaa luistimia!
18.12 satoi muutaman sentin 2-4 lunta. Seuraavana yönä sitä sitten aurattiin kovalla kolinalla. Se touhu oli ahkeraa suunnilleen klo 23-05 välillä. Tässä kirkolla oli melko levoton yö. Yöllä arvelin valvoen, että siellä on varmaan pyry alkanut. Ei ollut... pari milliä oli tullut yön aikana. Mielestäni tuon olisi ehtinyt päivälläkin tehdä.