18/08/2026
🇹🇷 Pari Camii’nde Brezilya İslam Toplumunun temsilcileri ile bir araya geldik!
Brezilya İslam Toplumunun temsilcileri ile TBMM PARLATİNO VE PARLANDİNO Grubu üyesi milletvekillerimiz, ziyaret vesilesiyle Brezilya ve Latin Amerika bölgesindeki müslümanların mevcut durumu ve faaliyetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunmuştur.
Sıcak karşılamaları ve samimi misafirperverlikleri için Pari Camii ve Brezilya İslami Hayırsever Gençlik Birliği yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz.
———
🇧🇷 Reunimo-nos na Mesquita do Pari com representantes da comunidade islâmica do Brasil!
Na visita, os parlamentares membros dos Grupos Parlamentares da Grande Assembleia Nacional da Türkiye (TBMM) ao Parlamento Latino-Americano e Caribenho (PARLATINO) e ao Parlamento Andino (PARLANDINO) reuniram-se com representantes da comunidade islâmica do Brasil para trocar impressões sobre a situação atual e as atividades das comunidades muçulmanas no Brasil e na América Latina.
Agradeçemos à administração da Mesquita do Pari e à Liga da Juventude Islâmica pela calorosa recepção e pela cordial hospitalidade.