שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv

  • Home
  • Israel
  • Tel Aviv
  • שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv

שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv שגרירות הונגריה ,תל אביב Magyarország Nagykövetsége, Tel-Aviv Embassy of Hungary in Tel-Aviv, Israel

Rófusz Ferenc, Oscar-díjas animációsfilm-rendező is megérkezett, hogy alkotásaival részt vegyen az izraeli Magya...
17/05/2019

Rófusz Ferenc, Oscar-díjas animációsfilm-rendező is megérkezett, hogy alkotásaival részt vegyen az izraeli Magyar Filmhéten. Ma reggel az NMHH, a MOME és nagykövetségünk képviselői találkoztak a neves rendezővel. Mindenkit, aki személyesen is szeretne találkozni Rófusz Ferenccel, szeretettel várjuk a tel-avivi Cinematheque termeiben, holnap délelőtt 11-kor a Hoppi mesék vetítésén, vagy vasárnap (május 19) este 7 órakor a rövidfilm-bemutatókon //
Mr. Ferenc Rófusz, Academy Awarded animation director has just arrived to Israel and will participate on the Hungarian Film Week. He met the Hungarian delegations’ members this morning. Anybody who wishes to meet personally Mr. Ferenc Rófusz, will have a unique occasion in the Cinematheque tomorrow at 11:00 AM after the screening of "Hoppi tales" or on Sunday at 19:00 after the screenings of his famous short films, among them the Academy Award winner “The Fly”.

Ne feledjétek, holnap délelőtt 11:00-kor szeretettel várunk mindenkit az ingyenes magyar rajzfilmvetítésre a tel-a...
17/05/2019

Ne feledjétek, holnap délelőtt 11:00-kor szeretettel várunk mindenkit az ingyenes magyar rajzfilmvetítésre a tel-avivi Cinematheque-ben, ahol találkozhatsz Rófusz Ferenc Oscar-díjas rajzfilmkészítővel is !!! //

Don't miss tomorrow the screening of the Hungarian cartoon "Hoppi tales" at the Cinematheque of Tel Aviv, 11:00 AM. You can meet the Oscar-awarded animation director, Mr. Ferenc Rófusz!!!

Szeretettel várunk minden kisgyermekes érdeklődőt a Magyar Filmfesztivál keretében INGYENESEN vetítésre kerülő Hoppi mesék: Egy év Hoppifalván c. mesefilm megtekintésére!!!

A magával ragadó rajzfilmet magyarul tekinthetik meg az érdeklődők, így nyelvgyakorlásra is kiválóan alkalmas. A vetítés után felnőttek és gyerekek számára egyaránt érdekes találkozásra lesz lehetőség: Rófusz Ferenc, a rajzfilm készítője fogja a rajzfilmkészítés rejtelmeibe bevezetni az ott megjelenteket. Helyszín: Cinamtheque (Tel Aviv), Dátum: 2019. május 18 (szombat) de.: 11 óra

https://www.facebook.com/events/2239867962929770/

Egy nagyszerű közös program a Magid Community Center és az Efraim Kishon Tel-avivi Magyar Iskola és Óvoda közös ...
15/05/2019

Egy nagyszerű közös program a Magid Community Center és az Efraim Kishon Tel-avivi Magyar Iskola és Óvoda közös szervezésében.
//
A great joint event organized by the Magid Community Center and the Efraim Kishon Hungarian School and Kindergarten.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a Magid Community Center és a tel-avivi Magyar Iskola és Óvoda közös, nagy sikerű rendezvényén! Külön megtiszteltetés, hogy az eseményre ellátogatott Polgár Zsófia sakkbajnoknő, aki kisgyerekeknek tartott magával ragadó bevezetőt a sakk világáról! Az eseményről természetesen nem hiányzott a palacsinta, a Rubik-kocka és a jókedv.
Köszönet az Magyar Iskola és Óvoda önkénteseinek is, Illés Erzsébetnek és Vadász Violának.
שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv Klosz Monika Agi Freireich Silvia Furi @ Yehudit West

https://www.facebook.com/180027169107422/photos/a.218025901974215/648847688892032/?type=3&theater
13/05/2019

https://www.facebook.com/180027169107422/photos/a.218025901974215/648847688892032/?type=3&theater

Minden kisgyermekes szülőt szeretettel várunk a tel-avivi Magyar Iskola és Óvoda és a Magid Community Center közös megrendezésében sorra kerülő palacsinta partyra!
Holnap, azaz május 14-én, kedden 17:00-kor. Gyertek, ne hagyjátok ki!
Jelen lesz Polgár Zsófia, sakkbajnoknő, aki a sakkról fog játékosan mesélni a gyerekeknek!
Lesz Rubik-kocka és természetesen rengeteg palacsinta!!!
Cím: Magid Community Center, Tel-Aviv, Sderot Nordau 63.
Klosz Monika Agi Freireich שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv

12/05/2019

A Maccabi-játékok vándorzászlójának átadása.

Alig 70 nap a budapesti Maccabi-játékokig! Benkő Levente nagykövet és a hazai szervezőcsapat ma ünnepélyesen át...
12/05/2019

Alig 70 nap a budapesti Maccabi-játékokig! Benkő Levente nagykövet és a hazai szervezőcsapat ma ünnepélyesen átvette a vándorzászlót és tájékoztatott a rendezvényről a Maccabi Világszóvétség közgyűlésen, Ramat Ganban.

12/05/2019

EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS 2019 – tájékoztató levélcsomagok útján szavazóknak

A sem Magyarországon, sem más európai uniós országban bejelentett lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok...
12/05/2019

A sem Magyarországon, sem más európai uniós országban bejelentett lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok levélben szavazhatnak. Május 13-tól a szavazási levélcsomagok leadhatóak a külképviseleten, 9 és 16 óra között. A levélcsomagokat nem szükséges személyesen leadni, azokat egy általunk megkért személy is leadhatja.

A Magyarországon bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgárok, akik a választás napján külföldön tartózkodnak, személyesen szavazhatnak, a külképviseleteken. Ennek módja a külképviseleti névjegyzékbe vétel iránti kérelem benyújtása. A kérelem benyújtható online, a valasztas.hu oldalon, valamint papír alapon is. A kérelem benyújtásának határideje május 17.

További információk a szavazással kapcsolatban a valasztas.hu oldalon találhatóak.

12/05/2019

HAPPENING NOW: Levente Benkő ambassador’s opening speech at the opening of the Hungarian Film Week, and speeches from lead actor Ferenc Lengyel and Claudia Sümeghy producer. #HungarianCulture #HungarianCulturalYear #HungarianFilmWeek #HungarianFilm #GrandOpening

11/05/2019

HAPPENING NOW: Pápai Joci’s song at the Hungarian Eurovision Party!!! 💕❤️🙌🎉
#EuroVision #PapaiJoci #JociPapai #HajraMagyarorszag #GoHungary

11/05/2019

HAPPENING NOW: Levente Benkő Ambassador opening the Eurovision Hungary Party. 🎉🙌

‎שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv‎'s cover photo
10/05/2019

‎שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv‎'s cover photo

Együtt ünnepeljük Izrael 71. születésnapját  az idei jeruzsálemi Élet Menetére érkezett magyar delegációval....
09/05/2019

Együtt ünnepeljük Izrael 71. születésnapját az idei jeruzsálemi Élet Menetére érkezett magyar delegációval. Chag Sameach!
---
אנחנו חוגגים ביחד את יום הולדתה ה-71 של מדינת ישראל עם המשלחת ההונגרית שהגיעה לצעדת החיים בירושלים. חג שמח!
---
We celebrate together the 71st birthday of Israel with the Hungarian Delegation arrived to the Walk of Life to Jerusalem. Chag Sameach!

08/05/2019

Shiri Zsuzsa, az MTI tudósítója jelenti: Hétfő délben először Jeruzsálemben, Magyarország új, jeruzsálemi külgazdasági irodájában gyűltek össze az izraeli üzletemberek és a magyar vállalatok képviselői.

Benkő Levente nagykövet az új iroda első jelentős rendezvényén elmondta, hogy az eredeti kétmillió eurós (mintegy 650 millió forint) keretösszeget megháromszorozták, ezúttal már hatmillió eurót oszt ki a feltételeknek megfelelő pályázóknak a két ország innovációs ügynöksége. Egyben a határidőt is meghosszabbították, június 12-ig jelentkezhetnek a közös magyar-izraeli innovációs projektekre az egymással szövetkező cégek – tette hozzá.

Fotók: Bea Bar Kallos / ביאה בר קלוש
Cikk: https://izraelinfo.com/2019/05/08/megharomszoroztak-a-kozos-magyar-izraeli-kutatasi-tamogatast/

Szeretettel várunk minden kisgyermekes érdeklődőt a Magyar Filmfesztivál keretében INGYENESEN vetítésre kerülő...
06/05/2019

Szeretettel várunk minden kisgyermekes érdeklődőt a Magyar Filmfesztivál keretében INGYENESEN vetítésre kerülő Hoppi mesék: Egy év Hoppifalván c. mesefilm megtekintésére!!!

A magával ragadó rajzfilmet magyarul tekinthetik meg az érdeklődők, így nyelvgyakorlásra is kiválóan alkalmas. A vetítés után felnőttek és gyerekek számára egyaránt érdekes találkozásra lesz lehetőség: Rófusz Ferenc, a rajzfilm készítője fogja a rajzfilmkészítés rejtelmeibe bevezetni az ott megjelenteket. Helyszín: Cinamtheque (Tel Aviv), Dátum: 2019. május 18 (szombat) de.: 11 óra

https://www.facebook.com/events/2239867962929770/

Hamarosan indul az izraeli Magyar Filmfesztivál! Mindenkit szeretettel várunk május 12-19-e között !!!A május 12-e...
04/05/2019

Hamarosan indul az izraeli Magyar Filmfesztivál! Mindenkit szeretettel várunk május 12-19-e között !!!
A május 12-ei nyitóvetítésen a Curtiz című filmet láthatják az érdeklődők, amely a magyar származású, Oscar-díjas hollywoodi filmrendező, Michael Curtiz (szül. Kertész Mihály), a Casablanca című korszakalkotó filmmel világhírűvé vált rendező életét mutatja be.
A magyar filmgyártás klasszikus és kortárs gyöngyszemei érkeznek Izraelbe.
Az érdeklődők Tel-Avivban, Jeruzsálemben és Haifán válogathatnak új és izgalmas filmekből (A berni követ; Félvilág), kultikusnak számító animációs filmekből (Macskafogó, A Légy [Oscar-díjas rövid animációs film]). A magyar nyelvű mesefilmekre vágyó gyerekek sem maradnak élmény nélkül: az ingyenes Hoppi mesék vetítése után személyes találkozásra nyílik lehetőség Rófusz Ferenc Oscar-díjas animációs filmkészítővel, aki a rajzfilmkészítés rejtelmeibe fogja bevezetni a megjelent gyerekeket és felnőtteket.

Várunk Mindenkit Tel-Avivba, Jeruzsálemben és Haifán a Cinematheque mozijaiba!!!

Jegyvásárlás és részletek (angolul):
https://www.cinema.co.il/en/series/שבוע-קולנוע-הונגרי

-------------------------------------------------------

Coming soon!!! Do not miss the Hungarian Film Festival in Israel on the week of 12-19 May!
A great program will let you taste a variety of genres both from recent productions, as well as classical pieces of Hungarian cinema, appealing to all ages and all backgrounds. The opening movie, Curtiz will present the adventurous life of the famous Hungarian-born Hollywood director, Michael Curtiz, who won the Oscar for his epic movie in difficult historical times – Casablanca. Later during the Week, you cannot miss exciting thriller (The Ambassador to Bern) drama (Demimonde), and classical animation movies (Cat City). There will be stimulating workshop on animation with leading Hungarian and Israeli experts as well. An evening will be dedicated to illustrious Hungarian short films, among them the Academy Award winner Fly. You will have the occasion to meet and discuss with some of the filmmakers after the screenings.
So come, and do not miss it!!!

Further details and informations (in English):
https://www.cinema.co.il/en/series/שבוע-קולנוע-הונגרי

#WeRemember #NeverForget #NeverAgain
01/05/2019

#WeRemember #NeverForget #NeverAgain

Egy kiváló cikk a Magyar Konyha onlineon az Izraeli Magyar Gasztronómiai Hétről.
30/04/2019
Magyar fúziós konyha Izraelben

Egy kiváló cikk a Magyar Konyha onlineon az Izraeli Magyar Gasztronómiai Hétről.

Az izraeli Magyar Kulturális Évad ideje alatt a gasztronómia kitüntetett szerepet kap. Sikerrel zárult a Segal Viktor nevével fémjelzett, április 7-12 közötti izraeli Magyar Gasztronómiai Hét.

EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS 2019 - Fontos információk azoknak, akik sem Magyarországon, sem más európai uniós ...
29/04/2019

EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS 2019 - Fontos információk azoknak, akik sem Magyarországon, sem más európai uniós országban NEM rendelkeznek bejelentett lakcímmel.

Ahhoz, hogy levélben adhassák le szavazatukat, regisztrálniuk szükséges azon magyar állampolgároknak, akik
- korábban, nem regisztráltak, vagy
- akik korábbi regisztrációjuk során külföldi lakcímüket nem adták meg.
Külön felhívjuk a már regisztrált állampolgárok figyelmét, hogy amennyiben korábban csak értesítési címet adtak meg, lakcímet nem, azt be kell jelenteniük.

A regisztráció határideje: 2019. május 2.

A rövid határidőre való tekintettel javasoljuk, hogy a regisztrációs kérelmet online nyújtsák be, a www.valasztas.hu oldalon.

חג פסח שמח! ---Kellemes Pesachi ünnepet kívánunk!---We wish you a Happy Pesach!
18/04/2019

חג פסח שמח!
---
Kellemes Pesachi ünnepet kívánunk!
---
We wish you a Happy Pesach!

אחרי ההתחלה של 2018 בירושלים, ג׳ירו דאיטליה יתחיל ב2020 מבודפשט!---A 2018-a...
17/04/2019
Giro d'Italia on Twitter

אחרי ההתחלה של 2018 בירושלים, ג׳ירו דאיטליה יתחיל ב2020 מבודפשט!
---
A 2018-as Jeruzsálemi rajt után 2020-ban Budapestről indul a Giro d'Italia!
---
After the 2018 Jerusalem Start, in 2020 Giro d'Italia will launch from Budapest!

#giro #budapest #hungary

“Ciao Hungary! See you in 2020. 👋 🇭🇺 #Giro”

Magyar siker a II. Tel-Avivi Nemzetközi Furulyafesztiválon!!! Szívből gratulálunk az április 8 és 12 között meg...
13/04/2019

Magyar siker a II. Tel-Avivi Nemzetközi Furulyafesztiválon!!!
Szívből gratulálunk az április 8 és 12 között megrendezett rangos fesztivál öt magyar résztvevőjének, kiemelten Dovgomelja Rékának, aki kategóriájában az első helyet szerezte meg, valamint Kovács Bálintnak, aki kategóriájában a harmadik hellyel szerzett hírnevet Magyarországnak a rendkívül erős mezőnyben.
A magyar részvételt az izraeli Magyar Kulturális Évad keretében támogatta a Magyar Állam.
---------------------------------
Hungarian success at the 2nd International Tel Aviv Recorder Festival!!!
Congratulation to the five Hungarian competitors, especially to Réka Dovgomelja who won the competition in her category and to Bálint Kovács who gained the 3rd place in his category.
The Hungarian participation was supported by the Government of Hungary within the framework of the Hungarian Cultural Year in Israel.

ÉRTESÍTÉSÉrtesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az izraeli parlamenti választásokra tekintettel Magyarország T...
08/04/2019

ÉRTESÍTÉS

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az izraeli parlamenti választásokra tekintettel Magyarország Tel-Avivi Nagykövetsége
2019. április 9-én, kedden
zárva tart

הודעה

הרינו להודיע כי עקב הבחירות הפרלמנטריות בישראל
ביום שלישי, 9 באפריל 2019 שגרירות הונגריה
תהיה סגורה

NOTICE

We would like to inform our customers, that due to the Israeli legislative elections, the Embassy of Hungary in Tel Aviv
will be closed
on Tuesday, 9 April 2019

07/04/2019

HAPPENING NOW: József Juhos making Dobos cake at a master class in Bishulim school in Tel Aviv!

07/04/2019

HAPPENING NOW: József Juhos making Eszterhazy cake at a master class in Bishulim school in Tel Aviv!

HAPPENING NOW: The Hungarian Gastronomic Week is officially opened!!
06/04/2019

HAPPENING NOW: The Hungarian Gastronomic Week is officially opened!!

HAPPENING NOW: We are ready to open the Hungarian Gastronomy Week קן הקוקיה - Cuckoo's nest!
06/04/2019

HAPPENING NOW: We are ready to open the Hungarian Gastronomy Week קן הקוקיה - Cuckoo's nest!

Have you studied in Hungary? Do you want to keep contact with your fellows, higher education institutions and with Hunga...
03/04/2019

Have you studied in Hungary? Do you want to keep contact with your fellows, higher education institutions and with Hungary? If yes, the Alumni Hungary website is the perfect place for you to be at, no matter if your aim is to find old friends, a mentor, an international job or you just want to boost your professional network. Learn more: https://www.alumninetworkhungary.hu/get-involved
#alumnirelations #studyinhungary

02/04/2019
02/04/2019
Hungarian Culinary Week in Israel Promo Video

Ne felejtse: április 7-12 között Magyar Kulináris Hét Izraelben!

נא לא לשכוח: שבוע הקולינריה ההונגרית בישראל בין ה-7-12 באפריל!

Don't forget, the Hungarian Culinary Week in Israel is April 7-12!

A Hungarian Culinary Festival will take place April 7 to 12 as part of the Year of Hungarian Culture that was announced ...
01/04/2019
Hungarian cuisine

A Hungarian Culinary Festival will take place April 7 to 12 as part of the Year of Hungarian Culture that was announced by Hungarian Prime Minister Viktor Orban and Prime Minister Benjamin Netanyahu.

A number of top Hungarian chefs and pâtissiers will be hosted at leading Israeli restaurants across the country, where they will conduct cooking and baking workshops.

HU | Felhívás kormányzati szereplők, vállalatok és technológia intenzív tevékenységet végző kkv-k részvéte...
29/03/2019

HU | Felhívás kormányzati szereplők, vállalatok és technológia intenzív tevékenységet végző kkv-k részvételére a 2019. évi Budapesten megrendezésre kerülő ITU Telecom World konferencián.
EN | Call for participation at the global event for governments, corporates and tech SMEs. ITU Telecom World, to be held in Budapest.
Info: [email protected]

Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. április 1-től a Nagykövetség konzuli részlegén megszűni...
26/03/2019

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. április 1-től a Nagykövetség konzuli részlegén megszűnik a készpénz-befizetés lehetősége. Az ügyintézéshez kapcsolódóan elfogadott fizetési módokról, továbbá a konzuli részleg módosult nyitvatartási idejéről részletesebben a Nagykövetség honlapján tájékozódhatnak:
https://telaviv.mfa.gov.hu/news/tajekoztatas-a-konzuli-dijak-befizetesi-lehetosegeit-erinto-valtozasokrol

לקוחות נכבדים,

הרינו להודיעכם שהחל מה-1 באפריל 2019 לא יתאפשר תשלום במזומן בקונסוליה. ניתן למצוא מידע נוסף על אמצעי התשלום המקובלים ועל שעות הקבלה המעודכנות באתר האינטרנט של השגרירות.
https://telaviv.mfa.gov.hu/isr/news/tajekoztatas-a-konzuli-dijak-befizetesi-lehetosegeit-erinto-valtozasokrol

Dear Customers,

The Consular Section of the Hungarian Embassy in Tel-Aviv terminates to accept cash commencing on 1 April 2019. For further information about the accepted means of payments and changes in the Consular Section’s opening hours please visit our website:
https://telaviv.mfa.gov.hu/eng/news/tajekoztatas-a-konzuli-dijak-befizetesi-lehetosegeit-erinto-valtozasokrol

Address

18 Pinkas St. (POB 22197)
Tel Aviv
6266108

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to שגרירות הונגריה תל אביב / Embassy of Hungary in Tel-Aviv:

Videos