Clicky

Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs

  • Home
  • India
  • Delhi
  • Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs

Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs An oversea office under Department of International Trade Promotion, Ministry of Commerce, Thailand.

Operating as usual

Happy Diwali to all 🎉✨️🪔
23/10/2022

Happy Diwali to all 🎉✨️🪔

In Remembrance of His Majesty King Bhumibol Adulyadej๑๓ ตุลาคม ๒๕๖๕ วันคล้ายวันสวรรคต พระบาทสมเด็จพระบรมชนกาธิเบศร มหาภู...
13/10/2022

In Remembrance of His Majesty King Bhumibol Adulyadej

๑๓ ตุลาคม ๒๕๖๕ วันคล้ายวันสวรรคต พระบาทสมเด็จพระบรมชนกาธิเบศร มหาภูมิพลอดุลยเดชมหาราช บรมนาถบพิตร

น้อมรำลึกในพระมหากรุณาธิคุณหาที่สุดมิได้

ข้าพระพุทธเจ้า คณะข้าราชการ และบุคลากรสำนักงานส่งเสริมการค้าในต่างประเทศ ณ กรุงนิวเดลี กรมส่งเสริมการค้าระหว่างประเทศ กระทรวงพาณิชย์

30/09/2022

การเดินทางเข้าประเทศไทย 📌(ตั้งแต่วันที่ 1 ต.ค. 2565)

ยกเลิกการตรวจสอบเอกสารที่เกี่ยวข้องกับโรคโควิด-19 อาทิ เอกสารรับรองการได้รับวัคซีน และผลตรวจหาเชื้อโควิด-19 สำหรับผู้เดินทางเข้าประเทศไทย

----------------------------------------

Travelling to Thailand 📌(from 1 October 2022 onwards)

Passengers will no longer be required to present COVID-19 related documents such as the certificate of vaccination and COVID-19 test result upon arrival in Thailand.

#กรมการกงสุล

เทรนด์ธุรกิจค้าปลีก และ E-Commerce อินเดีย ที่มาแรงประจำปี 2022ธุรกิจยุคปัจจุบัน สิ่งที่สำคัญที่สุดคือการเพิ่มความมั่นใจ...
27/09/2022

เทรนด์ธุรกิจค้าปลีก และ E-Commerce อินเดีย ที่มาแรงประจำปี 2022

ธุรกิจยุคปัจจุบัน สิ่งที่สำคัญที่สุดคือการเพิ่มความมั่นใจให้กับผู้บริโภครวมไปถึงการที่ผู้บริโภคจะได้ประสบการณ์ที่ดีจากการซื้อสินค้าซึ่งจะส่งผลต่อรายได้และกำไรที่เพิ่มขึ้น ในโลกยุค Digital-First brands ที่มีการเชื่อมโยงทุกสิ่งให้เข้ามาอยู่ในระบบออนไลน์ด้วยเทคโนโลยี นับเป็นเรื่องสำคัญสำหรับผู้ประกอบการต้องปรับตัวให้ทันกับเทรนด์ผู้บริโภค โดยเทรนด์ค้าปลีกและ E-Commerce อินเดียที่มาแรงในปี 2022 ได้แก่

1. ค้าปลีกรูปแบบ Brick and Mortar
รูปแบบ Brick and Mortar คือ ธุรกิจค้าปลีกที่มีสถานที่ตั้งอย่างน้อยหนึ่งแห่งเพื่อให้ลูกค้าสามารถดูผลิตภัณฑ์จริงก่อนที่จะตัดสินใจซื้อ ถึงแม้ยุคปัจจุบันจะเป็นการค้ายุคออนไลน์ แต่ในอินเดียแล้ว ผู้บริโภคจำนวนมากยังนิยมที่จะได้เห็นสินค้าจริงพร้อมสอบถามข้อมูลจากผู้ขายก่อนตัดสินใจซื้ออยู่ดี อุตสาหกรรมค้าปลีกอินเดียมีมูลค่ามากถึง 836 พันล้านเหรียญสหรัฐ ในปี 2022 แบ่งเป็นค้าปลีกแบบดั้งเดิม 81.5% ธุรกิจรูปแบบ Brick-and Mortar 12% และค้าปลีกออนไลน์ 6.5%

2. Online Shopping ยังได้รับกระแสที่ดีอย่างต่อเนื่อง
แม้ว่าจะมีการระบาดของโรคระบาดแต่ตลาดค้าปลีกออนไลน์อินเดียคาดการณ์ว่าจะโตขึ้นอีกประมาณ 32% ในอีกไม่กี่ปีข้างหน้าโดยจะมีศักยภาพสูงถึง 225 พันล้านดอลลาร์สหรัฐโดยประมาณ สำหรับธุรกิจแบบ D2C หรือการขายสินค้าตรงถึงผู้บริโภคนับเป็นกุญแจสำคัญในการขับเคลื่อนการเติบโต นอกจากนี้ธุรกิจต่างๆ ยังคงให้ความสำคัญในการลงทุนด้านเทคโนโลยีเป็นอย่างมาก โดยคาดว่าจะมีการเติบโตที่เพิ่มขึ้นจาก 18% ไปสู่ 38% สำหรับธุรกิจ D2C

3. BPC ยังคงเติบโตอย่างต่อเนื่อง
Digital Shopping เติบโตอย่างต่อเนื่องโดยเฉพาะกลุ่มสินค้าประเภท Beauty และ Personal Care โดยยอดขายทางออนไลน์อยู่ที่ 9.4% ของตลาดโดยรวม จากรายงานชี้ว่ามีการเติบโตสูงถึง 143% ในด้านของคำสั่งซื้อและ 132% ในด้านมูลค้าสินค้า

4. Websites ธุรกิจสร้าง Loyal Customer
เนื่องจากลูกค้ายังคงสั่งซื้อสินค้าผ่านช่องทางออนไลน์อย่างต่อเนื่องทำให้ธุรกิจต่างๆ หันมาสนใจช่องทางขายแบบออนไลน์มากขึ้นโดย 80.4% ได้ลงทุนไปกับ Websites ในขณะที่จำนวน Dropship มีเพิ่มขึ้นถึง 59.6% สำหรับ Websites ที่เป็นที่นิยมในตอนนี้คือหมวด Health & Pharmaceuticals 84.8% ทางด้าน Fashion 89.5%

5. กลุ่มผู้บริโภคเมืองรองส่งเสริมการเติบโตของ E-Commerce
ผู้บริโภคเมืองรองของอินเดียทั้ง Tier II และ Tier III คิดเป็นสัดส่วนการตลาดใน E-Commerce มากถึง 61% ของทั้งประเทศในปีงบประมาณ 2022 ซึ่งมากกว่าในปีงบประมาณ 2021 ที่ 53.8% โดยที่เมืองรองมีอัตราการเติบโตในธุรกิจ E-Commerce ที่ 92.2% และ 85.2% ตามลำดับซึ่งตรงกันข้ามกับทางเมืองเอกที่มีอัตราการเติบโตของ E-Commerce ที่ช้าโดยอยู่ที่ 47.2%

อ้างอิง : IndianRetailer.com, 14 September 2022, India Retail and E-Commerce Trends 2022

19/09/2022

🇹🇭Thailand is stepping up to meet global food trends of the "Future Food" and earn its title as "Kitchen of the World" 🍍🥗🍔🥦

🌐For more information or looking for Thailand's quality food suppliers, contact the Thai Trade Center New Delhi at [email protected]

🇮🇳 India is Number.1✨️Top Visiting Countries to the 67th Bangkok Gems&Jewelry Fair.  🎉💎👑 Thank you 🙏 See you again at th...
16/09/2022

🇮🇳 India is Number.1✨️Top Visiting Countries to the 67th Bangkok Gems&Jewelry Fair. 🎉💎👑 Thank you 🙏

See you again at the next edition between 6-10 September 2023 at the brand new venue in downtown Bangkok, the Queen Sirikit National Convention Center (QSNCC).

Booking now is available and don't miss the chance to get the best location!

The 67th BGJF has achieved great success, with attendance of up to 16,919 visitors --an increase by 82.08 per cent from the previous edition.

Also, a record of 2,004 participating exhibitors from across the world, which exceeded the target by 30 per cent. The fair has generated a prospective turnover of more than 3 billion baht.

งาน BGJF ครั้งที่ 67 ได้ผลตอบรับที่ดีเยี่ยม มีจำนวนผู้เข้าชมงานกว่า 16,919 ราย มากกว่างานครั้งที่แล้วถึงร้อยละ 82.08

นอกจากนี้ยังมีคูหาแสดงสินค้าจำนวน 2,004 คูหา ซึ่งมากกว่าตัวเลขที่คาดการณ์ไว้ถึงร้อยละ 30 โดยประมาณการยอดสั่งซื้อจากการจัดงานครั้งนี้มีมูลค่าถึง 3 พันล้านบาท

14/09/2022

สถานการณ์ภาพรวมของตลาดอินเดีย
โดยมีการเจริญเติบโตทางเศรษฐกิจมีการขยายตัวอย่างต่อเนื่อง มีนโยบาย made in india เน้นการใช้สินค้าภายในประเทศเป็นหลักที่เป็นผลกระทบมาจากการระบาดของโควิด อีกทั้งอินเดียยังเร่งส่งเสริม Start up เพื่อดึงนักลงทุนจากต่างชาติเข้ามาอีกด้วย ในส่วนของตลาดอีคอมเมิร์ซอินเดียเติบโตขึ้นเรื่อย ๆ ชาวอินเดียมีการหันมาซื้อของออนไลน์มากขึ้น

ความน่าสนใจของตลาดอินเดีย
ประเทศอินเดียถือเป็นอีกหนึ่งประเทศที่มีเสน่ห์ และเอกลักษณ์เป็นของตัวเอง โดยอินเดียเป็นประเทศที่มีประชากรมากเป็นอันดับ 2 ของโลกรองจากจีน อยู่ที่ราว ๆ 1.3 พันล้านคน และเป็นประเทศที่มีอัตราการเจริญเติบโตทางเศรษฐกิจสูงเป็นอันดับต้น ๆ ซึ่งเป็นผลมาจากการบริโภคภายในประเทศเป็นหลัก โดยมีการคาดการณ์ว่าภายใน 5 ปี GDP ของประเทศอินเดียจะมีขนาดเศรษฐกิจที่ใหญ่เป็นอันดับ 3 ของโลก อืกทั้งอินเดียยังถือเป็นคู่ค้าอันดับ 1 ของไทยในภูมิภาคเอเชียใต้ ซึ่งชาวอินเดียมั่นใจว่าสินค้าของไทยเป็นสินค้าที่มีคุณภาพสูง ถือเป็นโอกาสดีที่ผู้ประกอบการไทยจะขยายการส่งออกไปยังตลาดอินเดียโดยเฉพาะในกลุ่มผลไม้ซึ่งผลไม้ที่ได้รับความนิยมเพิ่มขึ้นมากที่สุด ได้แก่ ทุเรียน แก้วมังกร เสาวรส และกีวี่

เมืองการค้าของอินเดียที่น่าสนใจ
รัฐเกรละ จากข้อมูลล่าสุดบอกไว้ว่าเป็นเมืองที่ผลักดันสตาร์ทอัพได้อย่างก้าวหน้าที่สุด โดยมีการเตรียมความพร้อมในหลายหลายเรื่องไม่ว่าจะเป็น การพัฒนากองทุนส่งเสริมสตาร์อัพ (Angle Fund) , มาตรการทางภาษี (Angle Tax) และการให้คำปรึกษาด้านการค้า รวมถึงได้รับการส่งเสริมที่ดีจากภาครัฐ

บุกตลาดอินเดียด้วยสินค้าอะไร ?
1.เฟอร์นิเจอร์ แม้ว่าอินเดียจะเป็นผู้ผลิตเฟอร์นิเจอร์รายใหญ่เป็นอันดับ 5 ของโลก แต่ด้วยนวัตกรรม และการออกแบบของแต่ละประเทศที่มีเอกลักษณ์ไม่เหมือนกัน ทำให้ประเทศอินเดียยังมีความต้องการในการนำเข้าเฟอร์นิเจอร์อยู่ ไม่ว่าจะป็นเฟอร์นิเจอร์ประหยัดพื้นที่ที่สามารถใช้ประโยชน์หลากหลาย หรือเฟอร์นิเจอร์เพื่อสุขภาพ
2. อุตสาหกรรมสินค้าเครื่องสำอาง และผลิตภัณฑ์ดูแลร่างกาย ซึ่งในประเทศอินเดียเป็นสินค้าที่มีการเติบโตสูงมาก แบ่งออกเป็น ผลิตภัณฑ์บำรุงผม (50%) ผลิตภัณฑ์บำรุงผิวพรรณ (31%) เครื่องสำอาง (11%) น้ำหอม (8%)
มีมูลค่าสูงถึง 545.58 พันล้านเหรียญสหรัฐ โดยมีอัตราเติบโตเฉลี่ยต่อปีอยู่ที่ร้อยละ 15
3.ผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพในอินเดีย เพราะหลังสถานการณ์โควิด ชาวอินเดียจึงหันมาใส่ใจกับการ ดูแลสุขภาพ ออกกำลังกาย และเลือกรับประทานอาหารที่มีประโยชน์มากขึ้น จึงทำให้ตลาดผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพมีอัตราเติบโตสูงขึ้นอย่างต่อเนื่อง โอกาสของผู้ประกอบการไทยคือการนำสมุนไพรที่ไม่มีในตลาดอินเดียมาสร้างสรรค์สินค้า

บุกตลาดอินเดียด้วยช่องทางไหนดี ?
แน่นอนว่าแพลตฟอร์มการค้าออนไลน์ของอินเดียค่อนข้างที่จะมีทางเลือกที่หลายหลายสำหรับผู้ประกอบการ ซึ่งแพลตฟอร์มยอดนิยมก็จะเป็น Amazon , Urban Ladder, Flipkart , Preperfry แต่สำหรับผู้ประกอบการไทยที่เรา thaitrade.com อยากจะแนะนำสำหรับการบุกตลาดอินเดียก็คือ แพลตฟอร์มซุปเปอร์มาร์เก็ตอันดับหนึ่งของอินเดียอย่าง Bigbaket โดยมีการคาดการณ์ว่า E-Commerce ในอินเดียจะเติบโตมากกว่า 27% ต่อปีในปี 2567 จะมีมูลค่าสูงถึง 99 พันล้านเหรียญสหรัฐ และมีการผลักดันการค้าแบบออฟไลน์ให้เปลี่ยนเป็นออนไลน์มากขึ้น
.
🚨อัปเดตและติดตามข่าวสารได้ที่
Call Center : 1169 ต่อ thaitrade.com
โทรศัพท์ 02-5077825
page :
Instagram: instagram.com/thaitradedotcom/
Twitter : twitter.com/thaitradedotco1

And it's a wrap! Thank you for your participation and see you next year!Enquire about your space requirments at the next...
11/09/2022

And it's a wrap! Thank you for your participation and see you next year!

Enquire about your space requirments at the next show, drop us your details at Thai Trade Center, New Delhi 📩[email protected]

SEE YOU real SOON 💎🛍
05/09/2022

SEE YOU real SOON 💎🛍

See you at the 67th Bangkok Gems and Jewelry Fair, 7-11 September 2022 at IMPACT Muang Thong Thani. For more information, visit www.bkkgems.com

พบกันที่งาน Bangkok Gems and Jewelry Fair ครั้งที่ 67 วันที่ 7-11 กันยายน 2565 ที่อิมแพ็ค เมืองทองธานี ดูข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ www.bkkgems.com

💎💍Entering an Era of Sustainable Bling  ✨ Though the jewelry industry has long had a penchant for relying on exploitativ...
01/09/2022

💎💍Entering an Era of Sustainable Bling ✨ Though the jewelry industry has long had a penchant for relying on exploitative and unsustainable labor practices, times are changing — and fast. A rapidly growing trend in jewelry is none other than sustainability, and it looks like the concept is here to stay.
.
Now, more than ever, is the time for jewelry brands to empower their clientele, and nudge them towards more sustainable paths. As the market continues to evolve, there is much to look forward to in terms of the changes and chances that lie ahead.
.
Discover exquisite jewels and rare gemstones from Thai exhibitors at the 67th Bangkok Gems and Jewelry Fair, 7-11 September 2022 at IMPACT Muang Thong Thani. For more information, visit www.bkkgems.com
.
Sustainable jewelry (flowers made of recycled aluminium) from Grace of Art

📣 Announcement: Updated fees for 🇹🇭 Thai visa application, legalisation, and consular service 📣Please find the updated f...
01/09/2022

📣 Announcement: Updated fees for 🇹🇭 Thai visa application, legalisation, and consular service 📣
Please find the updated fee for all visa applications, legalisation, and consular service as per the attachment.

📣 Announcement: Updated fees for visa application, legalisation, and consular service 📣

Please find the updated fee for all visa applications, legalisation, and consular service as per the attachment.

31/08/2022

🙏 Wishing you a Happy Vinayaka Chaturthi. May the grace of Lord Ganesha fulfill you and your loved ones with happiness and prosperity.

💍💎🛍 the BIGGEST gems & jewelry show is coming !! See you at the 67th Bangkok Gems and Jewelry Fair, 7-11 September 2022 ...
30/08/2022
DITP-Registration | Registration

💍💎🛍 the BIGGEST gems & jewelry show is coming !!

See you at the 67th Bangkok Gems and Jewelry Fair, 7-11 September 2022 at IMPACT Muang Thong Thani. For more information, visit www.bkkgems.com

Jewelry from Duang Kaew Jewelry Manufacturer

If you have already registered, you can login to review or update your registration details by your registered email and password

🇹🇭🛍💎 Thailand quality products are coming to your shopping list!  FREE Registration for online-B2B now
30/08/2022

🇹🇭🛍💎 Thailand quality products are coming to your shopping list!

FREE Registration for online-B2B now

Free Registration: [email protected]

Vacancy for Marketing Officer at Office of Commercial Affairs, Royal Thai Embassy, New Delhi.Anyone who is interested an...
29/08/2022

Vacancy for Marketing Officer at Office of Commercial Affairs, Royal Thai Embassy, New Delhi.

Anyone who is interested and has qualifications as required, please submit us mentioning documents to email (only): [email protected]

Closing Date: 11 September 2022

27/08/2022

Happy face of the crowd on Day 2 of the Thailand Week Trade Fair&Festival 2022 🇹🇭🙏

27/08/2022

Thai Kick Boxing Performance

27/08/2022

Day 2 of Thailand Week Trade Fair&Festival 2022 🇹🇭🎉 it's great to see the happy-face crowd enjoy live Thailand's spectacular dance performance 🇹🇭🥊 Come & see it now till Sunday 28th Aug.2022

27/08/2022
Thai Culture contemporary dance

It is a presentation of the art of each region in Thailand by using the outstanding music and performance equipment of each region

27/08/2022
Kapo NorthEast Dance

Kapo is coconut shell ,It is a performance that has been adapted from the games of the people of the Northeastern part.

Get double chances to win a prize with Shop & Win 👗👠💋🕶💍👜Visit&shop at the Thailand Week Trade Fair & Fedtival 2022 durin...
26/08/2022

Get double chances to win a prize with Shop & Win 👗👠💋🕶💍👜

Visit&shop at the Thailand Week Trade Fair & Fedtival 2022 during 26-28 August at Pacific Mall Tagore Garden . Just buy 500 rs in our trade show and you will get double chances to win a big prize 😀
1) Get coupons to win raffles
2) Play wheel of luck and win the prize

Prizes include
1) vouchers for hotels and resorts in Thailand 🏖🏝
2) vouchers for dining experience of authentic Thai restaurants ZIU restaurant and Krua Thai Restaurant in Delhi & NCR 🍜🫕
And many more...

*List of prize winners will be announced in page : Thai Trade Center New Delhi on 31 August 2022 🇹🇭🇮🇳
**One coupon per one purchase only

Address

78, Ground Floor, Paschimi Marg, Vasant Vihar, Delhi 110057
Delhi
110057

Opening Hours

Monday 9am - 5pm
Tuesday 9am - 5pm
Wednesday 9am - 5pm
Thursday 9am - 5pm
Friday 9am - 5pm

Telephone

+911143268888

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs:

Videos

Nearby government services


Other Government Organizations in Delhi

Show All

Comments

माता महाकाली सिद्ध पंडित हरिश शास्त्री जी महाराज वशीकरण स्पेशलिस्ट गुरुजी समस्या कैसी भी --हो घर बैठे समाधान ★│
Cont no:- ((+ 91-9815386919))
(प्रेम-विवाह) (मनचाहा प्यार )◆ ( पति - पत्नी में अनबन); (अपने मन चाहे प्यार को पाना), (काम कारोबार), (सोतन से छुटकारा),( लव मैरिज);(शादी में रुकावट),;💐 (किया कराया) (गृह क्लेश,) (मनचाही शादी,)(विदेश यात्रा), (प्यार में धोखा,जादू टोना,)समस्या है तो समाधान भी है ;.पर समाधान सोचने से नही सम्पर्क करने से दूर होगा [email protected]@@@!★_____((+91-9815386919))
Dispute in relationship, love breakup solution,
Husband- wife disturbance, Call ,
Arrange marriage, Control Your Husband / Wife Under Your Hand
Love problems solution ,
love marriage, Advice Your Love Life
Control your lover, Business Problems solution
Carrier related problems
One call can change your life.
CALL & WHATSAPP:->((+91-9815386919))
Thanks a lot Millennium Post for the nice coverage. I was there to inaugurate the Thai food fiesta at Spencer's Retail , along with สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata and Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs . The festival is on till 15th August.

Have you been there?
Bring the essence of Thailand to your home as you join the cookery class by Chef Zara Zara’s Kitchen. Fuel your culinary fire on 14th August at 5 PM. See you there!

สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs

At the heart of each Thai dish, there is a wonderful secret ingredient. Join Chef Zara Zara’s Kitchen Live on 7th August at 5 PM to indulge in the flavors of Thai cuisine. See you there!

สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs

I am Lucknow/India based business/trade/investment promotion consultant worked with German consulting firms in India and Thailand more than 12 years.As I saw your promo that Thai companies coming with their brands in India to promote their various products.I am willing to connect their cosmetic.food and beverage/home decor like Thai silk also.gems and jewellery as I visited in Bangkok many times.I am willing to work for such Thai companies in India if they want me to connect and promote their products in India market can connect with me via email: [email protected] whatsapp: +91 9793547246 Regards Anil Kumar Upadhyaya
Add a touch of authentic Thai flavors to treat your taste buds. The opening ceremony and webinar are going to take you closer to the Land of Smiles today at 4 PM, Quest Mall, Kolkata. See you there!

สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs Zara’s Kitchen

Thailand food and fruits fiesta is going on at Spencer's Retail till 15th august. The event is being organised in association with Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs and สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata .

And I'll be there to formally inaugurate the event on 30th July, at Quest Mall Spencer's outlet- from 4pm. Do join me for an incredible Thai culinary journey.

Let's share stories...

#ThaiKolkata

Zara's Kitchen
Add a touch of authentic Thai flavors to treat your taste buds. The opening ceremony and webinar are going to take you closer to the Land of Smiles on 30 July at 4 PM, Quest Mall, Kolkata. See you there! Join our FB Live - https://fb.me/e/2lQy8Eqpy

Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata Zara’s Kitchen

We are bringing Thai cuisine to your home with the best of Thai food ingredients and exotic fruits.
Get ready to treat your taste buds with authentic Thai flavors and avail amazing discounts using our special code THAI100 on https://bit.ly/3BzExVB

Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata Zara’s Kitchen

We are bringing Thai cuisine to your home with the best of Thai food ingredients and exotic fruits.
Get ready to treat your taste buds with authentic Thai flavors and avail amazing discounts using our special code THAI100 on https://bit.ly/3BzExVB

Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata Zara’s Kitchen

We are bringing Thai cuisine to your home with the best of Thai food ingredients and exotic fruits.
Get ready to treat your taste buds with authentic Thai flavors and avail amazing discounts using our special code THAI100 on https://bit.ly/3BzExVB

Thai Trade Center, New Delhi - Office of Commercial Affairs สถานกงสุลใหญ่ ณ เมืองกัลกัตตา Royal Thai Consulate General, Kolkata Zara’s Kitchen

คุณธราดล
พอดีซื้อท่อนั่งร้านจากบริษัท swastik pipe limited (west new delhi) india แล้วมีปัญหาท่อคด และเสียหายเกือบหมดเลย โทรคุยกับทางผู้ขายเค้าก็บอกว่าเค้าทำตามมาตรฐาน น่าจะเป็นที่การขนส่ง ส่งเมลล์ให้บริษัทประกันแล้วครับ รายละเอียดผมเมลล์ไปที่ [email protected]
และ [email protected] เรียบร้อยละครับ ยังไงฝากช่วยตามเรื่อง เคลมให้หน่อยนะครับ ขอบคุณครับ
x

Other Government Organizations in Delhi (show all)

Morocco in India, Bhutan, Maldives, Nepal & Sri Lanka Embassy of Lithuania in India / Lietuvos ambasada Indijoje Botswana High Commission India, Botind Embassy of Peru to India, Bangladesh, Maldives, Nepal and Sri Lanka Embassy of Ukraine in the Republic of India Embassy of the Republic of Belarus in the Republic of India TAT New Delhi The High Commission of the Cooperative Republic of Guyana in India Embajada de El Salvador en la India PROMPERÚ India Manohar Parrikar Institute for Defence Studies and Analyses FIJI IN INDIA Consulado de Chile en Nueva Delhi Embajada de Chile en India Հնդկաստանում ՀՀ դեսպանություն / Embassy of Armenia to