02/09/2026
π’ HEBAHAN KURSUS PRA-PERKAHWINAN ISLAM
JHEAINS DAERAH SANDAKAN
SESI SEPTEMBER 2026
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Dimaklumkan bahawa pendaftaran Kursus Pra-Perkahwinan Islam Sesi September 2026 adalah secara dalam talian melalui imbasan (Scan) Kod QR.
π³ PEMBAYARAN YURAN KURSUS
Pembayaran yuran kursus hendaklah dibuat mulai 07 SEPTEMBER 2026 SEHINGGA 11 SEPTEMBER 2026 selepas berjaya mengisi Google Form.
π KURSUS AKAN DILAKSANAKAN DALAM 1 SESI:
ποΈ Siri 2: 26 & 27 September 2026
π₯ Terhad kepada 100 peserta
β οΈ PERINGATAN PENTING:
π©ββ€οΈβπ¨ Bagi pasangan yang ingin mengikuti kursus, kedua-dua pasangan (2 orang) hendaklah mengisi Google Form secara berasingan menggunakan alamat e-mel masing-masing.
β Satu borang adalah untuk seorang peserta sahaja. Pastikan setiap pasangan mengisi borang menggunakan e-mel masing-masing bagi memastikan maklumat pendaftaran setiap peserta direkodkan dengan betul.
π± Peserta yang telah berjaya mengisi Google Form dengan lengkap hendaklah menyertai Kumpulan Telegram Rasmi yang disediakan bagi mendapatkan maklumat, hebahan dan arahan berkaitan kursus.
β Sebarang pertukaran tarikh kursus selepas pendaftaran dibuat TIDAK AKAN DITERIMA.
π PERTANYAAN:
Unit NCR
JHEAINS Daerah Sandakan
βοΈ 089-667363