Embassy of Greece in Bangkok

Embassy of Greece in Bangkok Embassy of Greece in Thailand

เปิดเหมือนปกติ

24/12/2020
ERT WORLD LIVE

«Χριστούγεννα όπου υπάρχουν Έλληνες»

Με μια χριστουγεννιάτικη εκπομπή, που φιλοδοξεί να ενώσει τους Έλληνες όλου του κόσμου, η ΕΡΤ-World και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών θα γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα, με επίκεντρο τα παιδιά των Ελλήνων ομογενών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η εκπομπή πλαισιώνεται από μουσικό πρόγραμμα, που επιμελείται η Ευανθία Ρεμπούτσικα και στο οποίο συμμετέχουν ομογενείς Έλληνες καλλιτέχνες, και φιλοξενεί εορταστικά μηνύματα και ευχές από βουλευτές και δημάρχους ελληνικής καταγωγής σε διάφορες χώρες.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από την ERTworld, ώρα Ελλάδας 16:00, και θα επαναληφθεί την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, στις 03:00. Θα μεταδοθεί ακόμη στο ραδιόφωνο μέσω της Φωνής της Ελλάδας και διαδικτυακά μέσω του ERTflix, όπου θα επιλέξετε ERTworld Live.

https://webtv.ert.gr/ertworld-live/

24/12/2020

Μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες του εξωτερικού με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2021.

Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σεβασμό απευθύνομαι σήμερα σε όλους εσάς τους απόδημους συμπατριώτες μας, σε κάθε γωνιά της γης. Σε όλους εσάς που, μολονότι εγκατασταθήκατε σε χώρες και περιοχές εκτός των εθνικών μας συνόρων, εξακολουθείτε να διατηρείτε, ατομικά και συλλογικά, στέρεους πολιτιστικούς και συναισθηματικούς δεσμούς με την πατρίδα. Όλους εσάς που ξεκινήσατε το ταξίδι σας προς τον κόσμο έχοντας στις αποσκευές σας τις αξίες του ελληνικού πολιτισμού και τις αναδείξατε στις χώρες όπου επιλέξατε να ζήσετε. Εσάς, που σε μια διαδικασία συνεχούς και δυναμικής εξέλιξης, αντιμετωπίσατε την αποδημία σας σαν πρόκληση. Εργαστήκατε σκληρά, πετύχατε να επουλώσετε το τραύμα του εκπατρισμού με την υπόσχεση του μέλλοντος, κατορθώσατε να γεφυρώσετε τις αντιθέσεις και συμβάλατε στην πρόοδο και την ευημερία των κοινωνιών στις οποίες ενταχθήκατε, με την Ελλάδα πάντα στην καρδιά σας.

Η χρονιά που απέρχεται ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλο τον κόσμο και φυσικά για την πατρίδα μας. Η πανδημία του κορωνοϊού τραυμάτισε βαθιά τις κοινωνίες. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή μ’ έναν οικτρό, μοναχικό θάνατο. Αναρίθμητες οικογένειες ήρθαν αντιμέτωπες με το πένθος, με την οικονομική ανασφάλεια, με τον ψυχικό κλονισμό. Ξέρω ότι πολλοί από σας ένιωσαν, τον χρόνο που πέρασε, απογοήτευση και θυμό, καθώς δεν στάθηκε δυνατό να επισκεφθούν την Ελλάδα, να δουν τους οικείους τους, ίσως και να τους αποχαιρετήσουν. Ξέρω ότι αρκετοί από σας έζησαν από πρώτο χέρι τη δοκιμασία της ασθένειας και κάποιοι δεν τα κατάφεραν. Συγκινούμαι βαθιά κάθε φορά που διαβάζω ένα ελληνικό όνομα στους καταλόγους των θυμάτων του κόβιντ, τους οποίους δημοσιεύουν ξένες εφημερίδες. Αλλά παράλληλα αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια, βλέποντας τόσους ομογενείς να συμμετέχουν ενεργά στην επιστημονική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Χαίρομαι την εφευρετικότητα και τον δυναμισμό τους, την αυταπάρνηση, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους διακατέχει. Στον αγώνα για την κατίσχυση του ανθρώπου έναντι του φονικού ιού, είναι οι ήρωες της πρώτης γραμμής.

Η πανδημία, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη αντιξοότητα που αντιμετώπισε η πατρίδα μας το 2020. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την προκλητική και επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας, με την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την υπονόμευση, από πλευράς της γείτονος χώρας, της ασφάλειας και σταθερότητας της περιοχής μας. Ζήσαμε μια περίοδο μεγάλης έντασης σε σχέση με το μεταναστευτικό πρόβλημα, το οποίο συχνά χρησιμοποιήθηκε απροκάλυπτα ως μοχλός διπλωματικής πίεσης για την επίτευξη άλλων σκοπών. Και, ασφαλώς, βιώνουμε τα αναπόφευκτα προβλήματα που προκαλεί στην οικονομία μας η πρωτοφανής σε έκταση και διάρκεια πανδημία.

Αλλά δεν πτοούμαστε, δεν ορρωδούμε. Ανυποχώρητοι στα εθνικά μας θέματα, επιζητούμε έναν αμοιβαία ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο με την Τουρκία στη βάση του διεθνούς δικαίου, γιατί μόνον έτσι θα προάγουμε την ειρήνη και την σταθερότητα στην περιοχή μας. Προσηλωμένοι στην ανθρωπιστική μεταχείριση των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο, ταυτόχρονα υπερασπιζόμαστε αποφασιστικά τα σύνορά μας από κάθε επιβουλή. Ταλαιπωρημένοι από μια μακρά περίοδο οικονομικής κρίσης, ανασυντασσόμαστε για να ανταποκριθούμε στο αίτημα της ανάταξης και της ανάπτυξης της οικονομίας μας, ενισχύοντας τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις και κτίζοντας πάνω στις θυσίες στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι Έλληνες το προηγούμενο διάστημα.

Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες

Το 2021 ανατέλλει αναπτερώνοντας τις ελπίδες μας για την αποδρομή της πανδημίας και την σταδιακή επάνοδο στον ομαλό κοινωνικό βίο. Ταυτόχρονα για μας, τους απανταχού Έλληνες, είναι φορτισμένο με έναν επιπλέον ισχυρό ιστορικό συμβολισμό. Είναι μια βαθιά τομή στην ιστορία μας. Η ελληνική επανάσταση του 1821 άνοιξε το δρόμο για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό, αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής συγκρότησης της Ελλάδας ως ανεξάρτητου εθνικού κράτους και συνδέοντας το αίτημα της ελευθερίας με τις προοδευτικές ιδέες του διαφωτισμού δημιούργησε τις ηθικές και πολιτικές προϋποθέσεις για την κατάργηση της έννοιας κάθε ζυγού σε ολόκληρη την Ευρώπη, δίνοντας στον 19ο αιώνα το μεγάλο ιστορικό του νόημα. Σήμερα, η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική παλιγγενεσία μας δίνει την ευκαιρία για εθνική ενδοσκόπηση και δημιουργικό αναστοχασμό. Μας καλεί να αναλογιστούμε τι πετύχαμε ως έθνος αυτά τα διακόσια χρόνια, να καλλιεργήσουμε την συλλογική μας αυτογνωσία, να ανασυνταχθούμε εσωτερικά για να απαντήσουμε στις σύγχρονες προκλήσεις με γνώμονα τις ακατάλυτες αξίες που μας κληροδότησε ο αγώνας των προγόνων μας για την ελευθερία και τον αυτοπροσδιορισμό.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, το γνωρίζω καλά, συνοδοιπόροι και ενεργοί συμπαραστάτες θα είστε όλοι εσείς, που με την εργατικότητά σας, τον δυναμισμό σας, τη δημιουργικότητά σας και την ευελιξία σας στην ενσωμάτωση στις χώρες όπου ζείτε, κατορθώσατε, όχι μόνον να ενταχθείτε ομαλά στον κοινωνικό ιστό, αλλά και να ξεχωρίσετε, ο καθένας στον τομέα του, πρωτοπορώντας και καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις ευθύνης στον τόπο όπου οικοδομήσατε τη νέα σας ζωή. Και ταυτόχρονα κρατήσατε ζωντανή την παράδοση της ελληνικότητας ως έννοιας που ταυτίζεται με τους ανοιχτούς ορίζοντες, την ανάγκη για επικοινωνία, τον πολιτισμικό διάλογο, την εξωστρέφεια. Ο δεσμός σας με την Ελλάδα, κράμα ιστορικού βιώματος, μνήμης και αισθήματος, εκφράστηκε και εκφράζεται έμπρακτα και πολυεπίπεδα και σας διαβεβαιώ ότι η πατρίδα αναγνωρίζει πάντοτε την προσφορά σας.

Σας εύχομαι από καρδιάς, σε σας και στις οικογένειές σας, καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά αισιόδοξη, ανέφελη και δημιουργική.

Εφαρμογές Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού για τους Έλληνες της Ομογένειαςhttps://www.staellinika.com/home
14/12/2020
Staellinika

Εφαρμογές Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού για τους Έλληνες της Ομογένειας
https://www.staellinika.com/home

We are working with experts to ensure that the Staellinika Platform supports teaching and learning the Greek language in all types of Schools in the Diaspora!

26/10/2020

Μήνυμα Υφυπουργού Εξωτερικών κ.Κ.Βλάση προς τον Απόδημο Ελληνισμό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

"Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,
Σήμερα ο απανταχού Ελληνισμός γιορτάζει. Είναι η μέρα, που η Ελλάδα μας ύψωσε το ανάστημά της και βροντοφώναξε “ΟΧΙ” ενάντια στον ωμό και αυθάδη εκβιασμό των φασιστικών και ναζιστικών δυνάμεων του Άξονα. Το “ΟΧΙ” της 28ης Οκτωβρίου 1940 ερχόταν από πολύ μακριά και από πολύ παλιά, από τις Θερμοπύλες του “Μολών λαβέ”, από το “ου φεισόμεθα της ζωής ημών” του τελευταίου των Παλαιολόγων, από το “Ελευθερία ή θάνατος” του 1821. Το τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, “ΟΧΙ” μνημονεύουν, τιμούν και γιορτάζουν οι Έλληνες στην πατρίδα μας και απανταχού της γης, σε όποιο σημείο πάλλεται και δημιουργεί η ελληνική ψυχή. Η 28η Οκτωβρίου 1940 συμπυκνώνει σε μία ιστορική στιγμή τις μνήμες, τα βιώματα και τις αξίες που πάντοτε καθοδηγούν τον εθνικό μας βίο. Την πλήρη άρνηση στην υποταγή, την καθολική απόρριψη του ολοκληρωτισμού, την προσήλωση στο δημοκρατικό ήθος και την εθνική αξιοπρέπεια.

Η συμμετοχή της Ελλάδας στον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν είναι μία τυχαία στιγμή στον ρου της ελληνικής και ευρωπαϊκής Ιστορίας. Αποτελεί μία γενναία απόφαση των προγόνων μας να πολεμήσουν εναντίον ενός αντιπάλου αριθμητικά υπέρτερου και, μέχρι τότε, ανίκητου. Απέναντι στην υπεροπλία των δυνάμεων του Άξονα, οι Έλληνες προέταξαν το ελεύθερο και ακατάβλητο φρόνημά τους. Μία χώρα μικρή σε μέγεθος, αλλά ιστορικά ταγμένη στην προάσπιση υψηλών ιδανικών, κατήγαγε τις πρώτες σπουδαίες νίκες στο πεδίο της μάχης, οι οποίες έπληξαν το γόητρο και σηματοδότησαν την αρχή του τέλους του φασισμού και του ναζισμού. Δίπλα τους και οι Απόδημοι Έλληνες, με την ελληνική σημαία και την σημαία των νέων τους πατρίδων, έδωσαν την μάχη υπέρ των πανανθρώπινων αξιών, αυτών που ο Ελληνισμός έχει κληροδοτήσει στην ανθρωπότητα.
Στη σημερινή συγκυρία, ο εορτασμός του Έπους του 40’ αναδεικνύεται περισσότερο επίκαιρος και διδακτικός από ποτέ. Στην εθνική μας μνήμη βρίσκεται η κατάλληλη απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Έθνος μας. Αυτό το “ΟΧΙ” υπερασπίζονται τα παιδιά μας που φρουρούν στον Έβρο, που αγρυπνούν στο Αιγαίο, που προστατεύουν τη σημαία μας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Εμείς, που η ιστορία μας τίμησε με βαριά κληρονομιά, δίνουμε καθημερινά - σε θάλασσα, ξηρά και αέρα - την απάντηση που αρμόζει στην αλαζονική προκλητικότητα που επιδεικνύει η Τουρκία. Η εμμονή σε έκνομες ενέργειες, η παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας, η διατάραξη της ειρήνης και της ασφάλειας, την εκθέτει στη διεθνή κοινότητα και την καθιστά παράγοντα αστάθειας και παραβατικότητας.

Η Ελλάδα, ως σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, στέλνει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: στους εκβιασμούς και στις απειλές, θα αντιτάσσουμε πάντοτε ένα ανυποχώρητο “ΟΧΙ”. Ένα σθεναρό “ΟΧΙ” στις προσπάθειες καταπάτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Συμπατριώτες μου σε κάθε γωνιά της γης,
Τιμώντας την 28η Οκτωβρίου 1940, όλοι οι Έλληνες γινόμαστε ένα σαν μία γροθιά, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και εντείνουμε τον αγώνα για την προάσπιση των εθνικών μας δικαίων με πυξίδα το σθένος και την εθνική ομοψυχία που μας χαρακτηρίζουν. Έχουμε πίστη στον Θεό και στα ιδανικά του Έθνους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΣΗΣ"

01/10/2020

Acropolis is bathed in new light!

Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο
20/09/2020

Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο

📚📓The school year begins for Greek🇬🇷 language online courses!

The E-Learning University of Athens platform and the School Of Modern Greek Language at the University of #Thessaloniki offer online⌨️ courses on various levels - whether a complete beginner, quite fluent or somewhere in between, find a course that is right for you.

Find out more⤵️
🎓University of #Athens
📅Start date: 21/9
ℹ️ https://elearninguoa.org/courses/greek-language

🎓University of Thessaloniki
📅Start date: 12/10
ℹ️ https://smg.web.auth.gr/may2019b/en/online-courses-2/
⏳Apply until 1/10

On September the 13th, Sunday, we celebrated 77 years since the liberation of the Greek island of Kastelorizo, which is ...
14/09/2020

On September the 13th, Sunday, we celebrated 77 years since the liberation of the Greek island of Kastelorizo, which is located only 2 nautical miles from the Turkish coast.

This Greek island is the eastern part of the border of Greece, which also marks the borders of Europe.

https://primeminister.gr/2020/09/09/24740?fbclid=IwAR3Ui9YRu_0dk7peClQCFQ39bRIifIEWFAWZmZfDKTCe2HSlixCW-8ZZoCM
10/09/2020
Άρθρο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που δημοσιεύεται ταυτόχρονα στις εφημερίδες The Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung, και Le Monde | Ο Πρωθυπουργός

https://primeminister.gr/2020/09/09/24740?fbclid=IwAR3Ui9YRu_0dk7peClQCFQ39bRIifIEWFAWZmZfDKTCe2HSlixCW-8ZZoCM

«Η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Η Τουρκία μπορεί να συνεργαστεί και να βρει κοινό έδαφος, ή μπορεί να συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως ο επιτιθέμενος, παίζοντας παιχνίδια ...

27/08/2020

Athens !

Καστελλόριζο - kastelorizo island
09/08/2020

Καστελλόριζο - kastelorizo island

Διαδικασία εισόδου στην Ταϊλανδη.
06/08/2020

Διαδικασία εισόδου στην Ταϊλανδη.

As part of the measures to contain the spreading of COVID-19, individual Schengen States have introduced travel restrict...
09/07/2020
Re-open EU

As part of the measures to contain the spreading of COVID-19, individual Schengen States have introduced travel restrictions, including at certain borders between those states.
Depending on the development of the epidemiological situation both within and outside the EU, travel restrictions may be eased or reintroduced.
All travelers are responsible for verifying the travel restrictions in place before departure. Holders of a Schengen visa are not automatically entitled to enter the Schengen area but must respect the travel restrictions in place.
Further information: https://reopen.europa.eu/en/

Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr (https://www.gov.gr/) και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού Δι...
29/06/2020
Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού | Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr (https://www.gov.gr/) και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού

Διαβάστε εδώ 👉https://mindigital.gr/archives/1501 πώς να κάνετε εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση ακόμη και αν έχετε αριθμό εξωτερικού.

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Την δυνατότητα να εκδίδουν εξουσιοδοτήσεις και να υπογράφουν υπεύθυνες δηλώσεις από το κινητό ή τον υπολογιστή τους μέσω του gov.gr έχουν, πλέον, και οι κάτοχοι κινητ....

Κοινή επιστολή Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κ. Βλάση και Προέδρου Επιτροπής "Ελλάδα 2021" προς τον Απόδημο Ελληνισμό.
29/06/2020

Κοινή επιστολή Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κ. Βλάση και Προέδρου Επιτροπής "Ελλάδα 2021" προς τον Απόδημο Ελληνισμό.

Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο
16/06/2020

Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο

🇬🇷🇫🇷Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε χθες το Παρίσι, όπου είχε συνάντηση με τον Γάλλο ΥΠΕΞ J.Y.Le Drian, ενώ εν συνεχεία έλαβε μέρος, μέσω τηλεδιάσκεψης από κοινού με τον Γάλλο ομόλογό του, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ🇪🇺.
Διαβάστε τη δήλωση του Υπουργού:
https://www.mfa.gr/epikairotita/proto-thema/delose-on-camera-upourgou-exoterikon-dendia-meta-ten-oloklerose-tes-dimerous-sunanteses-tou-me-ton-gallo-omologo-tou-j-y-le-drian-kai-tou-sumbouliou-exoterikon-upotheseon-tes-ee-parisi-15062020.html

🇬🇷🇫🇷FM Nikos Dendias visited Paris yesterday, where he met with #France FM J.Y. Le Drian and participated, via teleconference and jointly with his French counterpart, in a meeting of the #EU🇪🇺 Foreign Affairs Council #FAC.
Read the Minister’s statement:
https://www.mfa.gr/en/current-affairs/top-story/statement-on-camera-of-the-minister-of-foreign-affairs-nikos-dendias-following-his-bilateral-meeting-with-his-french-counterpart-jean-yves-le-drian-and-the-meeting-of-the-eu-foreign-affairs-council-paris-15-june-2020.html

🇬🇷🇫🇷Le Ministre des Affaires Étrangères Nikos Dendias s'est rendu hier à Paris où il s'est entretenu avec le Ministre de l’Europe et des Affaires Étrangères français J-Y Le Drian. Par la suite, il a participé par visioconférence, conjointement avec son homologue français, à la réunion du Conseil des Affaires Étrangères de l'UE🇪🇺.
La déclaration du Ministre à lire:
https://www.mfa.gr/fr/actualite/a-la-une/declaration-on-camera-du-ministre-des-affaires-etrangeres-dendias-lissue-de-sa-reunion-bilaterale-avec-son-homologue-francais-jean-yves-le-drian-et-du-conseil-des-affaires-etrangeres-de-lue-paris-15062020.html

09/06/2020
Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο

Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο

🇬🇷🇮🇹 Οι Υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και Luigi Di Maio υπογράφουν τη Συμφωνία Οριοθέτησης Θαλασσίων Ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
🇬🇷🇮🇹 FMs Nikos Dendias and Luigi Di Maio sign the Agreement on the Delimitation of Maritime Zones between #Greece & #Italy
🇬🇷🇮🇹 I Ministri Nikos Dendias & Luigi Di Maio firmano l’Accordo sulla Delimitazione delle Zone Marittime tra #Grecia e #Italia

Επέκταση προσωρινού μέτρου απαγόρευσης εισερχόμενων διεθνών πτήσεων προς Ταϊλανδή μέχρι 30/6/2020.Extension of Temporary...
18/05/2020
Extension of Temporary Ban on International Flights to Thailand Until 30 June

Επέκταση προσωρινού μέτρου απαγόρευσης εισερχόμενων διεθνών πτήσεων προς Ταϊλανδή μέχρι 30/6/2020.

Extension of Temporary Ban on All International Flights to Thailand Until 30 June 2020.

https://thailand.prd.go.th/ewt_news.php?nid=9515&filename=index

The Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT) has issued its fifth notification extending a ban on all international passenger flights to Thailand until the end of June 2020.

Ανακοίνωση σχετικά με επέκταση Θεώρησης παραμονής στην Ταϊλανδή για αλλοδαπούς από 1η Μαΐου μέχρι 31η Ιουλίου 2020.Immig...
13/05/2020
รัฐบาลอนุญาตคนต่างด้าวอยู่ต่อถึง 31 ก.ค.63 - Immigration

Ανακοίνωση σχετικά με επέκταση Θεώρησης παραμονής στην Ταϊλανδή για αλλοδαπούς από 1η Μαΐου μέχρι 31η Ιουλίου 2020.

Immigration Bureau's announcement about the extension of the permitted period of stay for aliens in the Kingdom (1st May to 31st July 2020).

https://immigration.go.th/content/extend_alien?click=1

ที่อยู่

100 North Sathorn Road
Bangkok
10110

Chong Nonsi BTS Station

ข้อมูลทั่วไป

The Greek Embassy in Thailand is also accredited to Cambodia and Myanmar. The Consular Section is open for the public Monday - Wednesday 09:30am - 12:30pm and Thursday - Friday 10:00am - 11:00am. By appointment only.

เวลาทำการ

จันทร์ 09:30 - 12:30
อังคาร 09:30 - 12:30
พุธ 09:30 - 12:30
พฤหัสบดี 10:00 - 11:00
ศุกร์ 10:00 - 11:00

เบอร์โทรศัพท์

+66 2 679 1462

เว็บไซต์

แจ้งเตือน

รับทราบข่าวสารและโปรโมชั่นของ Embassy of Greece in Bangkokผ่านทางอีเมล์ของคุณ เราจะเก็บข้อมูลของคุณเป็นความลับ คุณสามารถกดยกเลิกการติดตามได้ตลอดเวลา

ติดต่อ ธุรกิจของเรา

ส่งข้อความของคุณถึง Embassy of Greece in Bangkok:

วิดีโอทั้งหมด

ตำแหน่งใกล้เคียง บริการภาครัฐ


Bangkok บริการภาครัฐอื่นๆ

แสดงผลทั้งหมด