Green Bay Packers Hungary

Green Bay Packers Hungary Magyarország első Green Bay Packers szurkolói oldala. Hírek, cikkek, képek, videók és tulajdonképpen minden, ami a csapathoz köthető.
(3)

Operating as usual

09/13/2020

Vintage Rodgers = W! :)
#nfl #packers

09/13/2020

Percek múlva indul a 2020-as NFL szezon!
Mit vártok a csapattól? Jöhetnek a jóslatok!

Faragó Richard - Gallai László: NFL című könyve
08/15/2020

Faragó Richard - Gallai László: NFL című könyve

Kenny Clark és a Packers négyéves hosszabbítást írt alá, mely szerint a nose tackle 70 millió dollárral lehet gazdagabb. A 24 éves klasszis ezzel a negyedik legjobban kereső belső védőfalember lett az NFL-ben, és Green Bayben éves szinten mindössze egy játékos, Aaron Rodgers tehet nála többet zsebre. Clark újoncszerződése ötödik évét tölti ki 2020-ban, de a hosszabbítás alapján hamarosan 25 milliós aláírási pénz is érkezik a számlájára.

Wisconsin Sports 24/7
06/29/2020

Wisconsin Sports 24/7

Ashley Stock’s daughter died of a rare brain cancer, so Aaron Rodgers came to visit her two sons as their family copes with the loss. Photos via her Instagram. (Via Peter Bukowski Twitter)

Aaron gets about 1/1000th of the credit he deserves for his off the field work and efforts. He obviously doesn’t do it for the credit and recognition and usually tries to keep it quiet, but he’s an MVP off the field, too. (Via Andy Herman Twitter)

#MyQB #MVP

😂😂😂
06/17/2020

😂😂😂

05/05/2020

SPORT2 20:00 Dallas Cowboys - Green Bay Packers
Ismétlés, természetesen...

04/27/2020

Mondjuk ez egy kicsit árnyalja a képet...

04/26/2020
Faragó Richard - Gallai László: NFL című könyve

Faragó Richard - Gallai László: NFL című könyve

Azoknak az NFL rajongóknak, akik ma sem szeretnének NFL-meccs ismétlés nélkül maradni, jó szívvel ajánljuk a SPORT2 esti műsorát :
19:00 Washington Redskins - Chicago Bears és rögtön utána
22:30 Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
Jó szórakozást kívánunk :)

Hát, nem az "izgalmas", a "várakozással teli" és a "kecsegtető" szavak jutnak az eszembe az idei Packers draft class nev...
04/25/2020

Hát, nem az "izgalmas", a "várakozással teli" és a "kecsegtető" szavak jutnak az eszembe az idei Packers draft class neveit olvasva, de ki tudja?

The full 2020 #PackersDraft class!

📰: packers.com/draft

#GoPackGo

OL#packers #nfl #draft
04/25/2020

OL
#packers #nfl #draft

🚨 THE PICK IS IN 🚨

With the 192nd pick in the 2020 #NFLDraft, the #Packers select University of Michigan OL Jon Runyan.

📰: http://pckrs.com/jon-runyan

#PackersDraft | #GoPackGo

LB#packers #nfl #draft
04/25/2020

LB
#packers #nfl #draft

🚨 THE PICK IS IN 🚨

With the 175th pick in the 2020 #NFLDraft, the #Packers select University of Minnesota LB Kamal Martin.

📰: http://pckrs.com/kamal-martin

#PackersDraft | #GoPackGo

TE #packers #nfl #draft
04/25/2020

TE
#packers #nfl #draft

#Packers third-round pick Josiah Deguara's 92 career receptions were the most in Cincinnati history for a tight end.

#PackersDraft | #GoPackGo

Wisconsin Sports 24/7
04/25/2020

Wisconsin Sports 24/7

Packers select A.J. Dillion, a 247 Pound RB from Boston College at #62. An absolute bruiser and the exact opposite of what Aaron Jones is. #GoPackGo

Kérem???
04/24/2020

Kérem???

With the 26th overall selection in the 2020 NFL Draft, the Green Bay Packers select...

Jordan Love, QB, Utah State

NFL
04/06/2020

NFL

Tom Brady and Aaron Rodgers are the NFL's 2010s All-Decade Quarterbacks!

Igazolás!
03/24/2020

Igazolás!

Green Bay Packers signing WR Devin Funchess. (via Tom Pelissero)

Én nagyon kedvelem a játékát, úgyhogy: 👏🏻👏🏻👏🏻 (T.B.)
03/17/2020

Én nagyon kedvelem a játékát, úgyhogy: 👏🏻👏🏻👏🏻 (T.B.)

The Packers have given WR Jake Kumerow the minimum salary tender as an exclusive rights free agent. He’s back for another year! #GoPackGo

Újabb erősítés a Packers-nek! 😂😂😂
03/17/2020
Fűzővel kifelé!

Újabb erősítés a Packers-nek! 😂😂😂

Marad az NFC Northban a tight end.

Vélemények?
03/17/2020
Fűzővel kifelé!

Vélemények?

Green Bayből New Yorkba tett át a székhelyét a linebacker.

PackersNews
03/16/2020
PackersNews

PackersNews

Bryan Bulaga’s decade with the Packers appears finished.

Az első free agent igazolás! 👆
03/16/2020

Az első free agent igazolás! 👆

Former Browns’ LB Christian Kirksey has agreed to terms on a 2-year, $16 million dollar deal with the Green Bay Packers. Gutekunst strikes first. Great signing, if this kid can stay heathy, it’s a STEAL! #GoPackGo

Szerintem ennek mindenki örül! 👍🏻
02/22/2020

Szerintem ennek mindenki örül! 👍🏻

BREAKING:
Mason Crosby agrees to a 3 year extension with the #Packers. He’s coming off his most accurate field goal season of his career. 14th year with GB!! #GoPackGo

Hoppáré!
01/28/2020

Hoppáré!

#Packers are hiring former #Vikings DB Coach Jerry Gray as their new DB coach. Gray has been in Minnesota since 2014, and we’ve seen some damn good secondaries over that time. #GoPackGo

Na, ez a durva!Shanahan előre elmondja a bírónak, hogy milyen szabálytalanság lesz a playben! (Igaza is volt egyébként)
01/24/2020
Incredible Clip Shows Kyle Shanahan Calling Penalty For Ref Before A Play Even Happens (VIDEO)

Na, ez a durva!
Shanahan előre elmondja a bírónak, hogy milyen szabálytalanság lesz a playben! (Igaza is volt egyébként)

The 49ers beat the Packers in the NFC Championship game in a game where it seemed like Green Bay didn’t stand a chance despite San Francisco throwing only 8 times and handing it off to a running back who was cut six times before becoming a Niner. Head coach Kyle Shanahan’s exquisite play-calling...

Wisconsin Sports 24/7
01/22/2020

Wisconsin Sports 24/7

Mike Pettine will return as Packers defensive coordinator, sources told ESPN.com. He met with coach Matt LaFleur after LaFleur’s season wrap-up press conference on Wednesday and they’re moving forward together for Year 2. (Per: Rob Demovsky)

01/19/2020

U.i.: még annyit, hogy jó lenne no huddle-lel menni, amikor nincs fent Ford vagy Bosa. Egy kis hard counttal megfűszerezve hatásos lehetne! 🤘

01/19/2020

Kedves Sajtfejű Honfitársaim!

A ma esti összecsapás sorsdöntő a Pakoló Nemzet minden tagjának! Aljas ezközökkel operáló, hamis focit játszó elemek, anyagi haszon jegyében sportoló aranyásók férkőztek be a… Na, hagyjuk a hülye dumát! Kedvenc csapatunk egy bitang erős gárda ellen játszik ma este, aminek a játékait ráadásul a legjobb támadó elme hívja. Lássuk, hogy lehet esélye ma este a Packers-nek!
Felejtsük el az előző meccset, amikor bucira verte a 49ers a Packers! Most egészséges Bulaga, bomba formában van Adams és biztos vagyok benne, hogy az egész csapat és főleg a vezetés tanult abból a meccsből.
Az egyik kulcs a játékhívás lesz a támadó oldalon: muszáj meglepni az ellenfelet új játékokkal, ahogyan a Seattle ellen is láttunk érdekes játékhívásokat (ld. pl. end around futás a meccs elején), inkább sok gyors, rövid játék kellene, hogy levegyék a terhet a támadófalról, mert a liga legerősebb védőfala ellen kell bírniuk a nyomást.
A második fontos dolog: ARod nem játszhat game manager szerepet! Oda kell dobni halál pontosan a labdákat akkor is, ha Sherman van az elkapón, aztán ha szerel, akkor szerel, de nem férnek bele a rosszul (lábhoz, az elkapó mögé) megdobott labdák, ahogy nem fér bele a jól megdobott passzok elejtése az elkapóktól. Persze, ez minden meccsen így van, de ezt azért írom, mert meggyőződésem, hogy jobb ez az elkapósor, mint ahogyan sokan gondolják! Lazard megvillantotta már oroszlánkörmeit, de Marquez Valdes-Scantling hosszú játékaiban is nagy potenciál van, Kumerow is sokra hivatott (csak játszana többet!), Graham pedig csinálhatna egy nagy nosztalgia estét! Talán az a megoldás, hogy – mint a régi szép időkben – nyolc különböző elkapót töm labdával Rodgers, mindenesetre Adams egyedül nem nyerheti meg a meccset, az szinte biztos… Ha már itt tartunk Adams az első két évében pont annyit dropolt, mint most a többiek, nagyon mérges voltam rá, de szintet tudott lépni, ez kellene most a többiektől!
Fontos volna természetesen a futójáték, Aaron Jones-on sok múlik, akár ő is lehet nyerő ember, ha nem kell hátrányban játszanunk.
A defense-nek is hoznia kell a legjobb játékukat, a Smitheknek szét kell terrorizálniuk Garoppolo-t, ha ez összejön, akkor könnyebb dolga lehet a secondary-nek, akiknek nem szabad nagy játékokat engedniük. A safety-knek meg kell állítaniuk a liga legjobb tight endjét… Pofon egyszerű, nem?
Nagyon nehéz meccs lesz, de természetesen a győzelemért hajtunk: „full gas, no f**king break!”
Go Pack, go! (TB)

#packers #hungary #nfl

01/13/2020

W!!!
NFC döntőben a csapatunk!!! 🙂
#nfl #packers #win

01/12/2020

Izgultok már? :)

Nyomj egy szívet, ha mennél! :)
01/10/2020

Nyomj egy szívet, ha mennél! :)

Green Bayben elég nagy havazás várható szombaton / szombat este, így a Packersnek 700 lapátolóra lenne szüksége vasárnap reggel 6-ra, hogy még a Seahawks elleni mérkőzés előtt eltakarítsák a havat a Lambeau-ról.

Az önkénteseknek 12 dollárt fizetnek egyébként óránként, szóval ha a közelben jártok, ugorjatok be és küldjetek képeket!

Address

Lombardi Avenue
Green Bay, WI
54304

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Green Bay Packers Hungary posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Nearby government services


Other Public & Government Services in Green Bay

Show All